Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako joj je tek 20, kontroverzna starleta Maja Morales za sobom ima više no buran život.


Zbog jedne izjave je smiješno da me netko optužuje pogotovo za prostituciju. To je jedna teška stvarno optužba tako da moji odvjetnici su već angažirani.

Zašto je promijenila prezime, zašto ne kontaktira s obitelji te kakvi su joj planovi za budućnost, povjerila je našoj Lani Tupek.

Vezani članci Slika nije dostupna Seks, seks, seks... u 2010. godini Slika nije dostupna Najveći junaci rubrike Trash de Luxe

Nakon što je javno priznala kako je u više navrata za seks primila novčanu nagradu, odnosno bila plaćena, Maju Morales, najavljuju iz policije, pozvat će na obavijesni razgovor. Plavokosa starleta tvrdi kako su u policiji njezinu izjavu pogrešno protumačili.

'Zbog jedne izjave je smiješno da me netko optužuje pogotovo za prostituciju. To je jedna teška stvarno optužba tako da moji odvjetnici su već angažirani', rekla je Maja za IN magazin.

>> Maja Morales pozvana na policiju zbog izjava o vlastitom prostituiranju!

Sudeći po odjeći koju nosi, automobilu koji vozi i riješenom stambenom pitanju ova dvadesetogodišnjakinja očito dobro zarađuje. Što i gdje radi nije nam željela otkriti. 'To se ne tiče niti vas, niti bilo koga drugog. Neke stvari ipak trebaju ostat samo moje i ostat će uvijek samo moje', kategorički je ustvrdila Maja.

Posljednjih se dana naveliko pisalo o njezinoj donedavno misterioznoj obitelji o kojoj nije javno progovarala. Tako se doznalo da je Maja, koja se po rođenju prezivala Žaper, kći Tončice i Petra i kako joj je Tomo Žaper, u javnosti poznat kao DJ Makro Polo, rođeni brat.

Po povratku iz Njemačke, gdje je živjela kao djevojčica, roditelji su joj se rastali. Maja je rastavom pripala majci, a brat Tomo ocu, inače inženjeru brodogradnje i dobrostojećem vlasniku građevinske tvrtke. Maja s bratom nije u kontaktu punih 10 godina.

'Mama mi je pedagogica. A otac? Otac ima svoju privatnu firmu. Nikad neću ništa ružno reći za svoju familiju. Mogu samo reći da nismo u kontaktu i da meni odgovara da nismo u kontaktu. Zato što su uvijek bili loši obiteljski odnosi i ja sam odrasla sa majkom sama i nisam u kontaktu ni sa ocem ni sa bratom', kazala je zečica Maja.

Kako zarađujem se ne tiče niti vas, niti bilo koga drugog!

Maja je u kontaktu jedino s bratićem Milom Vasićem, sinom pjevača Jasmina Stavrosa. Naime, Majina majka i Stavrosova supruga su sestre. Poznati pjevač odbija razgovarati o nećakinji oko koje se u posljednje vrijeme podiže sve više prašine. Majin brat Tomo alias DJ Makro Polo koji je između ostalog poznat i kao bivši dečko pjevačice Žane Mari Lalić o sestri također ne želi govoriti.

Posljednji put kad je razgovarala s ocem, zaprijetila mu je dizanjem kuće u zrak, priznaje starleta. Maja iz samo njoj poznatih razloga više ne želi ni kontakt s majkom, a iz doma u kojem je živjela s mamom iselila se još kao maloljetnica, sa 16 godina.

Kontroverzna starleta koja je odlučila sama gaziti kroz život najavljuje da će za godinu dana biti najpoznatija žena na Balkanu. Rukavicu u lice baca Jeleni Karleuši samouvjereno tvrdeći da joj već sad nije do koljena. A kako li će tek biti kad uskoro objavi svoj prvi glazbeni hit kojim će kaže pokoriti ne samo hrvatsku estradu. Više u prilogu IN magazina!