Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dikan i Dolores progovorili su o svojoj ljubavi, braku, prvom susretu, ljubomori i budućnosti njihove veze.


Bez obzira na sve trzavice Josip Radeljak i glumica Dolores Lambaša već su pola godine zajedno. Ipak, Dikan je rekao kako ga brak ne zanima, već da je ljubav najbitnija. 'Ja vjerujem samo u ljubav i to je jedni važno. I dok traje lijepo je, a dok prestane treba prekinuti. brak su okovi. Naravno, ako druga strana želi i voli, dok se voli, zašto ne', rekao je Dikan.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Život u paklu': Vlatka je vikala da sam debil kao moja mama Slika nije dostupna Lana Radeljak će progovoriti u 'Životu iz pakla'!

Dolores je ljubomornija nego želi priznati

A na pitanje kako je izgledao njihov prvi susret Dolores Lambaša pokušala je odglumiti. Skinula je cipele, legla na krevet i za vrijeme teatralnog trenutka uspjela pokazati gaćice. 'Da su mi klecala koljena? Pala sam u nesvijest, ali kažem mu da je zbog niskog tlaka i boljki Dalmatinaca, ali to je zbog njega i danas', veli Lamby koja tvrdi da nije ljubomorna, ali govori li istinu pogledajte u priloženom videu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju