Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon iznimnog uspjeha prva dva nastavka ovog ljeta kina će pohoditi 'Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze'. Uz još nekoliko novih, svi dječji omiljeni animirani junaci vratiti će se na čelu s ljenjivcem Sidom, mamutom Mannyjem i tigrom Diegom.


Jedan od najuspješnijih filmskih animiranih serijala dobio je i svoj treći nastavak, koji pored osebujene digitalne animacije donosi još neke novine.

Vezani članci Slika nije dostupna Zbog čega nastaju stanke u globalnom zatopljenju Slika nije dostupna 'Ledeno doba dolazi, to je zdrava, seljačka logika!'

Film je djelo studija za animaciju Blue Sky i autora koji su osmislili 'Ledeno doba' i 'Ledeno doba 2: Zatopljenje'. Uz nezaobilaznu sinkronizaciju posebnost trećeg nastavka je što će kino publika sve omiljene likove moći doživjeti u digitalnoj 3D tehnici što će čitavoj pustolovini udahnuti dozu realizma kakva još nije viđena na našim kino platnima.

Glasove likovima u sinkroniziranoj verziji filma posudili su: Ljubomir Kerekes, Edo Maajka, Tarik Filipović i Daria Knez Rukavina.' Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze' dolaze u hrvatska kina 2. srpnja.