Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stormtrooperi i Darth Vader su uhvatili princezu Leiu. Ta uvodna scena iz 'Ratova zvijezda' je krajem sedamdesetih predstavila najpopularnijeg SF negativca u povijesti. No odvila se i prije nekoliko dana u jednoj američkoj podzemnoj željeznici.


Prineza Leia vozi se podzemnom željeznicom i čita ‘Pobunu u galaksiji za neznalice’. To i nije toliko čudna situacija za američke metroe, kao ni slučajni suputnik koji sjedi kraj nje koji kao da je umočen u vlastiti urin. No stvari postaju zanimljive kad na idućoj stanici ulaze Stormtrooperi I okružuju princezu.

Vezani članci Šeik Rašid Al Maktoum sa četiri kćeri (Foto: AFP) Princezu nitko nije vidio već tri godine, a sada se javila i tvrdi da je zatočena, uopće ne vidi sunce Slika nije dostupna A capella genij: Glasom zamijenio čitav simfonijski orkestar!

Na narednoj stanici pak ulazi Darth Vader koji naređuje da se Leia uhapski. Sve se to odvijala pred u početku zbunjenim, a kasnije nasmijanim putnicima koji su nasjeli na igrokaz koji je priredilo maštovito društvo s ImprovEverywhere.com stranice.

Zanimljivo je da neki od putnika nisu htjeli sudjelovati u svemirskoj drami koja se odvijala pred njima, već su ostali zadubljeni u čitanje svojih novina.