Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Christina Applegate se odlučila našaliti na račun svoje trudnoće te je snimila video u koje promovira trudnički tečaj seksi plesa na šipki.


Glumica Christina Applegate, koja je zajedno sa zaručnikom Martynom LeNobleom u srpnju ove godine potvrdila da čekaju prvo dijete, je za internetski site Funny or Die, koji ima isključivo komične sadržaje, snimila ekskluzivni skeč u kojem kao instruktorica trudničkog tečaja plesa na šipki, parodira vlastitu trudnoću.

Vezani članci Talijan i kava Snimka Talijana koji se ne da odgovoriti od izlaska na kavu postala hit i nasmijala milijune Slika nije dostupna Trudna i jako seksi: Shayne Lamas čeka prvo dijete

>> VIDEO: Kelly Brook reklamira umetak za venerin brežuljak

>> VIDEO: Eva Mendes napokon napravila seks traku!

'Bok, moje ime je Roxie Fedaro i ja sam ovdje da vam pokažem kako možete biti zavodljive i privlačne s mojim novim DVD-om: Ples na šipki za trudnice! To što se udebljali 25 kilograma ne znači da ne možete još uvijek biti seksi. Trudnički ples na šipki funkcionira, jer muškarci kada vide trudnu ženu znaju da ona umire za malo seksa!', poručuje Christina u ovoj urnebesnoj parodiji dok se nespretno ovija oko šipke sa već prilično velikom trudničkim trbuhom.

Nešto kasnije čak za vrijeme plesa glasno 'pušta vjetar', no na to samo odmahne rukom prema kameri i kaže, 'Ne brinite, događa se. On će razumijeti'.

Prilažemo vam cjelokupni skeč koji je stvarno šteta ne pogledati. Uživajte!