Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sandra Bullock oduševila je sve prisutne kada je osobno došla po svoju Zlatnu malinu…


Sandri Bullock, jednoj od favoritkinja za Oscara za najbolju glumicu u filmu 'Blind Side' dodijeljenja je u subotu 'Zlatna malina' za najgoru glumicu u komediji 'Sve o Steveu'.

Vezani članci Slika nije dostupna One su bogate, slavne, prelijepe i sve imaju – preko 40 godina! Slika nije dostupna Sandra Bullock na odmoru s Ryanom Reynoldsom!

Glumci strahuju od Zlatne maline koja trideset godina predstavlja antioscara i svake se godine dodjeljuju najgoroj holivudskoj produkciji.

45-godišnja Sandra Bullock, poznata po svom humoru i autokritičnosti došla je u Barnsdall Theater u Los Angelesu i osobno preuzela svoju Malinu.

Glumica je dijelila DVD-e filma 'All About Steve' i obećala će se vratiti sljedeće godine ako joj obećaju da će pogledati film i odgovore je li to stvarno bila najgora interpretacija godine. Glumici je neželjenu nagradu predala Halle Berry. Partner Sandre Bullock iz filma All About Steve Bradley Cooper podijelio je s njom Zlatnu malinu za najgori par na filmskom ekranu.

Zlatnu malinu za najgori film, redatelja i scenarij je osvojio 'Transformers 2' za kojeg je žiri naveo da je 'pretežak, predug i beskrajno glup'.

Zlatnu malinu je kolektivno dobila glazbena skupina Jonas Brothers za 'Jonas Brothers: the 3D Concert Experience'. Zlatnu malinu za sporednu ulogu dobila je Sienna Miller za akcijski film 'G.I.Joe'.

Prigodom 30. obljetnice te nagrade dodijeljena je i Zlatna malina desetljeća ZF filmu 'Battlefield Earth' s Johnom Travoltom, dok su Eddie Murphy i Paris Hilton dobili Maline za najgore glumce desetljeća za uloge u filmovi poput 'Avanture Plutona Nasha', 'Ja, špijun', 'Upoznaj Davea' odnosno 'The Hottie and the Nottie' ili 'Repo: The Genetic Opera'. (Hina)