Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U utorak se dašak holivudskog života preselio u kišni London zbog premijere filma 'Murjaci s klupe'.


Ako ste se pitali gdje su nestali Eva Mendes i komičari Will Ferrell i Mark Wahlberg, odgovor leži u Velikoj Britaniji, gdje predstavljaju svoju zajedničku filmsku komediju.

Vezani članci Brad Pitt (Foto: Profimedia) Kolegica pred svima zaskočila Brada Pitta i pokušala ga poljubiti, njegova reakcija je sve Slika nije dostupna Stigla bez dečka u izdanju koje ističe sav njezin seksepil!

Dobro raspoloženje i veselje kakvo priliči komičarima na velikom platnu, pokazali su i privatno, komentirajući svoju suradnju na ovom projektu. Will i Mark su se pokazali jednako dobrim tandemom u zajedničkom radu, baš kao Wil i direktor filma Adam McKay koji već iza sebe imaju zajedničkih i uspješnih suradnji.

Wahlberg, pak, priznaje da je ipak kolega Will glavni kreator humora u filmu: 'On inače voli nasmijavati ljude za razliku od većine njih koji su neraspoloženi, tmurni i nepristupačni'.

>> Mark Wahlberg i P. Diddy uživali u mirisu spaljenih guma

U filmu 'Murjaci s klupe' pojavljuju se i druga jaka glumačka imena poput Samuela L. Jacksona, Dwaynea Johnsona, Michaela Keatona.