Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako mu nakon razvoda sa Slavicom, koji je bio gotov u samo 58 sekundi, prijeti mogući gubitak polovice bogatstva od oko 20 milijardi kuna, na koliko ga je u 2009. procijenio Forbes, Bernie Ecclestone je prilično opušten i daje pomirljive izjave.


Slavica Ecclestone nakon 24 godine braka po engleskom zakonu ima pravo na polovicu Bernievog bogatstva, koje je procijenjeno na oko 20 milijardi kuna, ali situacija nije tako jednostavna zato jer je većina imovine glasi na njezino ime. No iako mu je financijska budućnost trenutačno nesigurna, Bernie daje pomirljive izjave pune razumijevanja, kako izvještava Daily Mail.

>> Ecclestoneovi se razveli u 58 sekundi, Slavica traži milijardu funti

Vezani članci Slika nije dostupna Slavica će pokušati od Bernieja izvući što više Slika nije dostupna Slavica podnijela zahtjev za razvod

'Nisam poduzeo ništa u vezi te situacije, nadam se da je Slavica razumije da će mi trebati koja 'kinta' da bi nastavio živjeti na način na koji sam navikao. Da sam prije dvije godine uspio malo usporiti i manje raditi, možda bi još uvijek bili zajedno. No njoj je tek 50 godina, dobro izgleda, ima koju 'kintu' u banci i može živjeti lijepi život, što joj ne zamjeram.', rekao je Bernie za britanski Telegraph te zaključio da je usprkos svemu razlaz sa Slavicom prošao prijateljski.