Ljubavnim četverokutom, koji je pretočen u švedskom filmu 'Razumno rješenje' kojeg potpisuje redatelj Jörgen Bergmark, uspješno je otvoren 8. Zagrebački filmski festival.


Na otvaranju je i u ime Hrvatske udruge producenata Dana Budisavljević prvu godisnju 'Nagradu Albert Kapović' dodijelila Martini Petrović, voditeljici MEDIA deska Hrvatske. Ujedno su predstavljeni i novi prostori na kojima će se moći pratiti ukupno 95 filmova iz ukupno 30 zemalja svijeta.

Vezani članci Slika nije dostupna Martinac novi zamjenik predsjednika Zagrebačkog holdinga Slika nije dostupna Bandić: Ovdje na Baščaršiji kao na Jelačić placu!

Da bi se naglasila svečanost otvaranja, svoj doprinos dolaskom dali su predsjednik RH Ivo Josipović i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kojemu očito godi izbivanje sa društvenih scena u zadnje vrijeme, jer je uspio ostati budan svo vrijeme dok je bio prisutan. Time je pokazao da ga je domaći festival uspio očito dosta zainteresirati i da nije samo riječ o službenoj dužnosti.

Donedavno ljuti protivnici na predsjedničkim izborima tako su zajedničkim snagama pozdravili događaj, no čast govora ipak je pripala zagrebačkom gradonačelniku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju