Ekskluzivno vam donosimo trailer novog blockbustera, koji u hrvatska kina dolazi 17. ožujka.


Američki blockbuster 'Invazija svijeta: Bitka Los Angeles' dolazi u hrvatska kina 17. ožujka. Film je baziran na istinitom događaju na nebu iznad Los Angelesa, koji je u literaturi poznat kao 'Velika zračna opsada Los Angelesa' ili 'Bitka za Los Angeles'.

>> Ekskluzivno: Kako se Los Angeles obranio od napada NLO-a

Vezani članci Invazija morskog pauna (Foto: AFP) Opasni predator prijeti Sredozemlju: "Zabrinuti smo jer su toliko proždrljivi. Invaziju je gotovo nemoguće zaustaviti" Slika nije dostupna Zategnuti odnosi, Pentagon zabrinut

Događaju je svjedočilo nekoliko tisuća ljudi, a službeno izvješće američke vojske nekoliko dana kasnije sugeriralo je da je bila riječ o kolektivnoj halucinaciji prouzrokovanom sveopćoj ratnoj psihozi te da se radilo o običnom metereološkom balonu. No, činjenice su da je u napadu šest osoba poginulo, a novine su objavile i dosta jasne fotografije NLO-a.

Fenomen 'Bitke za Los Angeles' do danas je ostao omiljena tema raznih istraživača, a koliko će najnoviji film 'Invazija svijeta: Bitka Los Angeles' pomoći u rasvjetljavanju činjenica, doznat ćemo uskoro.