Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

IN magazin donosi novi obrat na relaciji Pokos-Radeljak-Lambaša. Mirna Berend će u svom intervjuu ugostiti Miu Begović koja obiteljsku situaciju poznaje iznutra, a zajedno sa svojom kćeri našla se i na udaru neugodnih komentara Vlatke Pokos.


Na spomen male Lane Mia Begović nije mogla suspregnuti suze zato što je ona, kako kaže, 'dio Ene za sve nas'. Na javni istup o intimnim obiteljskim pojedinostima se, kaže, odlučila zato što osjeća da se radi o mobingu nad njezinom kćeri, nećakinjom i pokojnom sestrom koja ne može istupiti, a da može to bi učinila.

Vezani članci Slika nije dostupna Bliski susreti treće vrste: Lambaša, Radeljak i Pokos 'zajedno' na špici! Slika nije dostupna Dolores Lambaša izbrisala sve postove, opet!

Mia će između ostalog odgovoriti na pitanja da li je Vlatka Pokos uistinu zlostavljala Lanu, smatra li da treba odgovarati za svoje postupke te je li sama učinila dovoljno da zaštiti nećakinju. Iako se smatra dijelom odgovornom, za trenutnu će situaciju okriviti medije koji im 'ne daju Enu oplakati ni Lanu odgojiti'.

Ne propustite intervju s Miom Begović u IN magazinu Nove TV, 2. prosinca u 18.25 sati!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju