Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tako je u razgovoru za Dnevnik.hr rekao Stevie Hamron, vlasnik brenda 'Don't Tell My Booker', koji po cijelom svijetu organizira tulume za celebrityje.


Uvijek vas je zanimalo gdje su se upoznali vaši omiljeni zvjezdani parovi? Kako je kanadska manekenka Linda Evangelista srela francuskog nogometaša Fabiena Bartheza ili gdje je Njemica Heidi Klum naletjela na Britanca Seala? Na kraju krajeva, i Victoria je negdje morala naići na Beckhama, kao i Eva Longoria na Tonyja Parkera...

Nije riječ o nikakvim tajnim celebrity ložama i misterioznim okupljanima samo za odabrane. Jedan od načina kako da upoznate sebi ravnog celebrityja jest i odlazak na party pod nazivom 'Don't Tell My Booker', koji već jedanaest godina po svijetu organizira tima na čelu sa Steviem B. Hamronom.

Vezani članci Slika nije dostupna Vodeni pas za kćeri, Stevie Wonder za Michelle i Baracka Slika nije dostupna Britney Spears, Anastacia, The Shapeshifters, Sonny J

Radi se o najobičnijem tulumu od kojega je Hamron uspio napraviti brend. Gdje god se na planeti održava neki fashion week, dodjela glazbene nagrade ili filmski festival, u blizini se sasvim sigurno odvija party pod imenom 'Don't Tell My Booker', na kojemu se dobro zabavljaju Madonna, Angelina i Brad, Jon Bon Jovi, Leonardo Di Caprio i ostala poznata holivudska bratija.

'Cijela priča počela je kao najobičniji party, event s nešto glamuroznijim predznakom, a s godinama se sve pretvorilo u koncept kojim se odaje počast modnom, glazbenom i umjetničkom svijetu', rekao nam je Stivie Hamron, koji trenutačno boravi u Hrvatskoj.

'Party 'Don't Tell My Booker' odražva se u svakom gradu gdje je u tijeku fashion week ili filmski festival. Okupljamo ljude iz modnog, glazbenom i filmskog svijeta, kao i jetsetere, avangardne performere, fotografe, slikare...', kaže Hamron, koji tvrdi da je cilj cijele te priče da se 'klijenti upoznaju i dožive magično iskustvo'.

'Jedan od ciljeva naših partyja jest i upoznavanje lokalnih poduzetnika sa globalnim celebrityjima, ali i da svima pokaženo da ovakav kvalitetan provod ima puno više smisla od ustaljene kombinacije glazbe i alkohola', tvrdi Hamron.

Stevie Hamron svoju je priču oko 'glamuroznih partyja' započeo još 1998. u South Beachu u Floridi. 'Tada je sve bilo vrlo skromno, no uskoro smo počeli ići na svojevrsnu turneju u New York, Los Angeles, Miami, pa na Bali u Paris... Priča je postala globalna, a klijenti imena poput Benicija Del Tora, Paris Hilton, Seana Penna i mnogih drugih', otkriva Hamron, ističući da sastav slavnih gostiju ovisi o gradu u kojemu se party održava, kao i tko je sve od celebrityja u blizini i na raspolaganju.

Stevieja Hamrona telefonom smo locirali u Dubrovniku, gdje je razgledavao moguće lokacije za prvi 'Don't Tell My Booker' party koji bi se mogao održati u Hrvatskoj. U maniri iskusnog profesionalca zapadnjačkih nazora, Hamron se, na pitanje koje celebrityje bismo mogli vidjeti u nas, nije htio bahato razbacivati imenima, već je ostao zagonetan: 'Koga god dovedem u Hrvatsku, moj cilj jest i da svi oni upoznaju zemlju o kojoj su do tada malo znali te da se vrate ili je preporuče svojim prijateljima. Zbog toga nam je vrlo važno da odaberemo idealnu lokaciju za održavanje partyja', rekao nam je na kraju Stevie, kojega, nakon Dubrovnika, očekuje obilazak još nekoliko naših gradova.