Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I ovog tjedna predstavljamo pojedince i grupe vrijedne pažnje iz 'Supertalenta' koje ćemo gledati u polufinalu.


Posjetite SUPERTALENT

WE COME ONE - Devet članova ove po mnogo čemu interesantne požeške skupine naziv su si dali po jednoj skladbi grupe 'Faithless'. Trubači članovi benda oosim što su zaljubljenicu žestoki rock and roll nastupaju i u sastavu Trenkovi pandura pa odatle i ideja da te stare narodne skladbe obrade i na havy metal način.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Gettyimages) 23-godišnjak bez ruku stopalom zavitlao bodež prema ocu i teško ga ranio, a sve jer ga je gurnuo usisavačem Slika nije dostupna Video: Upoznajte DeLyricum i Tremensa

Dvije trube, dva trombona, jedna truba, dvije gitare, jedan bas, jedan bubanj te jedne klavijature, čine ovaj neobičan spoj u kojem nije do kraja jasno gdje počinje limena glazba a gdje završava havy metal bend, sigurno je da zvuče izvanredno, neobičnom i supertalentirano. Obrađuju i pjesme Iron Maden te System of A Down. Jednom su prilikom bili proglašeni za otkriće ljeta, a na osječkoj audiciji bili su definitivno otkriće Supertalenta.

DINO ŠKARE - 29 -godišnjak iz Zagreba koji je na audiciji u Zagrebu pokazao svoju izvanrednu vještinu Beatboxa kojeg sam definira kao 'vještinu oponašanja zvukova isključivo vokalnim instrumentarijem'. Beatboxom se bavi posljednjih pet godina kada su lupkanje rukama i neke slične japanske vještine evoluirale u Beatbox.

Frontman je benda DeLyricum a javnosti je tako i poznatiju po svom umjetničkom imenu Tremens. Glumac je 'slobodnjak' u 'ITD - u', 'Žaru ptica', 'Histrionima'. 10 godina se bavi i 'slam' poezijom sa kolegom Marijem Kovačem koji ga je i prijavio na Supertalent. Bavi se 'repanjem' i 'stand up' komedijom pa bi za sljedeći krug mogao izvesti i nešto iz tog repertoara.

INGRID JERAK - 39 -godišnjakinja iz Zadra unazad tri godine bavi se plesom i pilatesom te je instruktorica s - faktora, tzv. Plesa s 'štangom'. Ističe kako se radi o sportskoj disciplini te da svi oni koji se nadaju štiklama i striptizu robuju predrasudama. Radi se o fizički izuzetno zahtjevnoj disciplini, a Ingrid se dogodine sprema i svjetsko prvenstvo. Enis je u svom stilu 'štangu' komentirao sa 'bio bi dobra kebab'.

MARIO FILIPI - 59 -godišnjak iz Zagreba pjevao je pjesmu 'Sonny boy, kako kaže, stariju od njegova oca. Specifična je po tome što je prva pjesma izvedena u zvučnom filmu davne 1927. Iako se čitav život htio profesionalno baviti pjevanjem, kaže kako ga mediji baš i nisu htjeli pa njegov san ostao nedosanjan. 20 godina radio je kao novinar sve do rata gdje je kao ratni snimatelj izgubio ruku i nogu. Gospodin Mario sada je u mirovini ali još uvijek ne odustaje od svog sna. Kao 18 - ogodišnjak bio je svjetski juniorski veslački prvak u dvojcu s kormilarom.