Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog nemara na srpskoj Farmi uginuli su pilići što je uzbunilo Udrugu za zaštitu životinja Feniks.


Udruga za zaštitu životinja i razvoj građanske svijesti Feniks iz Beograda optužilo je farmere i produkciju realityja da su zbog nemara i bahatog ponašanja prema životinjama dozvolili da ugine pet pilića.

Vezani članci Kandidati serije Farma Tko će se okititi titulom pobjednika Farme i osvojiti glavnu nagradu od pola milijuna kuna? Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

'Farmeri su nesposobni da se brinu o životinjama na adekvatan način. Ovog puta zbog njihove nesposobnosti uginulo je nekoliko pilića. Odgovornost dijele organizatori, akteri i oni koji su svoje životinje posudili da glume žive eksponate. Iako u prvom serijalu nisu imali iskustva, sada je jasno da su životinje unaprijed žrtvovane' stoji u priopćenju za javnost udruge. Milica Ranković, predstavnica Udruge Feniks, u razgovoru za Kurir dodatno je objasnila razlog za revolt: 'Pilići su uginuli jer su dobili više vitamina nego što treba. Sada vjerojatno svi misle - to su samo neki pilići, ali vjerujte, nije tako. Ako se ne uozbilje, tko zna što će biti sa životinjama.'

>> Ekrem Jevrić u šoku: 'Zar smo mi na televiziji?!'

>> Dok se dečki sočno ljube Ekrem pjeva nacionalističke pjesme