Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Leon Lučev trenutno snima film 'Krugovi', istinitu priču o mladom Srbinu koji je 1993. godine ubijen braneći svog prijatelja Bošnjaka, a zbog kontroverzne tematike izazvao je prosvjede bivših vojnika iz Trebinja, prenosi Nacional.


Prošlog mjeseca u Trebinju je počelo snimanje srpskog filma 'Krugovi' redatelja Srdana Golubovića koji se temelji na istinitom događaju iz siječnja 1993. godine. Četiri vojnika Republike Srpske legitimirala su Alena Glavovića i kada su shvatili da je Bošnjak, počeli su ga udariti. U pomoć mu je priskočio dvadesetsedmogodišnji prijatelj Srđan Aleksić, Srbin, kojeg su zbog toga kundacima izudarali srpski vojnici , nakon čega je Aleksić pao u komu, a sutradan je umro, prenosi Nacional. Ubojice su dobile po dvije godine zatvora, a Glavović se odselio u Švedsku gdje i danas živi.

Vezani članci Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer suprugu za Valentinovo poklonila najljepši mogući dar: "A lijepo sam ga pitala što želi..." Slika nije dostupna 'Imam neka neriješena pitanja i kao glumac i kao osoba'

Pojavili su se napisi po kojima nekadašnji vojnici iz Trebinja protestiraju zbog snimanja filma u kojem se prikazuju kao pijana rulja koja ruši sve pred sobom. Leon Lučev je za Nacional izjavio da nije doživio neugodnosti tijekom tjedan dana koliko je do sada proveo na snimanju filma.

Lučev je, između ostalog kazao da se susreo s Radom Aleksićem, Srđanovim ocem koji je filmskoj ekipi donio pizzu, ali, izjavio je za isti tjednik, to nije bilo dramsko sagledavanje situacije.

>> 'Po mom profesoru ja sam jedini hrvatski glumac koji ne zna hrvatski'

>> Leon Lučev: 'Malo se sramim scena seksa'