Autopsija Jetta Travolte, čiji bi rezultati uskoro trebali biti poznati, otkriti će da li su utemeljene optužbe na račun Johna Travolte i Kelly Preston o zanemarivanju koje je uslijedilo iz njihovih scijentoloških uvjerenja.


Danas bi na Jettu Travolti trebala biti obavljena autopsija koja će sa sigurnošću uvrditi vrijeme smrti i od čega je preminuo 16-godišnji sin Johna Travolte i glumice Kelly Preston. Dok se čekaju rezultati autopsije, već su počele pljuštati optužbe po zvjezdanom paru. Preuranjena smrt ponovo je pokrenula glasine da je Jett bio autističan, a John i Kelly su odbijali tretirati sinovu bolest jer im je vjera to zabranjivala. 

Vezani članci Slika nije dostupna Unatoč seks skandalu koji ih potresa poslali jasnu poruku! Slika nije dostupna Travolta je promiskuitetni seksualni gay ovisnik?

Naime, John i Kelly su oboje pripadnici Scijentološke crkve koja autizam ne priznaje kao bolest i zabranjuje tretiranje autista lijekovima. Slavi bračni par je zanijekao te optužbe ustvrdivši da im je sin bolovao od Kawasaki sindroma, poremećaja koji pogađa krvne žile i najčešće pogađa dječake ispod pet godina i može uzrokovati ozbiljne srčane probleme. 

>> Dramatični posljednji trenuci Jetta Travolte

>> John Travolta očajnički pokušavao oživjeti sina

Tim optužbama ne ide u prilog činjenica da su John Travolta i Kelly Preston zbog sina posjedovali privatni mlažnjak, da bi mu u slučaju potrebe mogli brzo pružiti pomoć, a mnogi svjedoci su potvrdili veliku ljubav i odanost koju su imali za Jetta. Fotografije iz obiteljskog albuma koje vam donosimo u galeriji idu u prilog tim tvrdnjama.