Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Makedonski transvestit Bojan Jovanovski zapikirao je Ekrema Jevrića kao žrtvu koju će koristiti za razne budalaštine, a navodno se odlučio na to kako bi podignuo gledanost srpske Farme.


Tako je transvestit Boki razbudio Ekrema Jevrića u trenutku dok je on lovio miran sam i tjerao ga na svakakve ludorije što je Ekrem objeručke prihvatio misleći da su mu valjda ti zadaci misija. 'Hajde, ustaj, opala ti je gledanost', tim je riječima Boki uspio dobiti punu pozornost pjevača-zabavljača koji se nije libio na naredbu dovesti čak i magarca u kuću, no odustao je od toga da ga uvede stanarima u sobu jer se kao malo dijete boji srpskog političara Marijana kojemu to zasigurno ne bi bilo smiješno. No, svakako je sigurno da će za svoju popularnost učiniti sve što treba, a to je dokazao svojim djelima.

Vezani članci Slika nije dostupna Masovna svađa na srpskoj Farmi: Vendi dobila udarac u grudi Slika nije dostupna Seksologija po Ekremu Jevriću nasmijat će i najozbiljnije

Tako je usred noći kuhao čaj i nosio ga stanarima u krevet, a zatim je morao leći s Banetom u krevet na što je maneken poludio od bijesa, a siroti Ekrem kojeg su očito dobro iskoristili za zabavu branio se riječima: 'Ja moram da legnem ovdje, Boki me poslao'. Nakon što je maltretirao stanare cijelu noć, mora se priznati da je ipak najveća žrtva maltretiranja bio Ekrem koji jednostavno pristaje na sve što mu se kaže i ono najzanimljivije, on iznimno ozbiljno shvaća sve zadatke koje mu stanari pripišu bez ikakvog povoda.

>> Ekrem Jevrić: Imam penis od 43 centimetra!

>> Seksologija po Ekremu Jevriću nasmijat će i najozbiljnije

Ovaj put se okoristio transvestit Boki, ali mora mu se priznati da je uspio u namu: gledanost je svakako porasla. Očito da je Ekrem i stanarima glavni zabavljač u kući baš kao što je to i gledateljima pred malim ekranima. Dok je on tamo, nema straha da će pasti popularnost najslavnijeg srpskog imanja.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju