Poznato je da većina zvijezda ima podosta buran odnos s paparazzima, pogotovo kad su u pitanju njihova djeca. No, holivudska super zvijezda Tom Cruise reagirao je drukčije od očekivanog. Nedavno je na čuđenje svih otkrio kako se u principu divi konstantnom fotografiranju kćeri Suri.


Dvogodišnja Suri Cruise, koju je magazin Forbes već proglasio najutjecajnijim djetetom na svijetu, svakodnevno je s majkom Katie Holmes okružena fotografima. Gdje god da se pojave u New Yorku, bilo to u parku, na klupici ili izlasku iz dućana oko njih se samo čuje škljocanje fotoaparata, prenosi Daily mail.

Vezani članci Slika nije dostupna Prijateljica Toma Cruisea vidjela Suri Slika nije dostupna Tri mjeseca nakon rođenja javnost još nije vidjela kćer Toma Cruisea

Suri su paparazzi snimili u Londonu, Berlinu pa čak i u Los Angelesu, a snimke uvijek postanu glavna vijest.
Tom je za jedan australski magazin izjavio: 'Moram priznati da su neke od tih fotografija jednostavno očaravajuće i predivne! Kao roditelj sam naravno uvijek zaštitnički nastrojen, no Suri je jednostavno toplo i veselo dijete. Stalno maše ljudima kad ih vidi na ulici, vesela je i zabavna curica. 

Danas je, moram priznati, zaista drukčije s medijima nego prije. Oni su zaista dobri prema nama, daju nam slobodnog prostora i mislim da nemam neki razlog stvarati probleme ako se nađu u mojoj neposrednoj blizini!'

Tom je u istom intervjuu otvorio dušu o svom obiteljskom životu, pa se čak, na iznenađenje svih, dotakao svoje dvoje usvojene djece Conora i Isabelle koje ima s bivšom suprugom Nicole Kidman.

Zvijezda Top Guna porekla je da s Kate očekuje drugo dijete.
'Čuo sam već priče da je Kate trudna, ali to nije istina. No, sigurno je da želimo imati još djece. Kad se rodila Suri jednostavno smo zaustavili sve obveze koje smo imali, i primirili se na nekoliko mjeseci kako bismo mogli provoditi vrijeme s njom, Conorom i Bellom. To je jednostavno bilo nužno kvalitetno vrijeme koje smo provodili svi zajedno kao obitelj.

Sada smo, naravno, opet zauzeti drugim obvezama! Ja snimam filmove, Katie je stalno u Brodway kazalištu, njoj je to posao iz snova, tako mogu reći da i sada uživamo!', rekao je Tom.

Njegovu kćer Suri često možemo vidjeti u dizajnerskoj odjeći, no Tom kaže da ni Kate ni on ne inzistiraju na tome. Ona jednostavno sama bira svoju garderobu i ono što želi odjenuti.

'Suri je izrazito odlučna curica, baš kao i njezina majka. Recimo nekad, kad joj obučem hlačice, zna nestati na par minuta i pojaviti se u nekoj haljinici, a za hlače ni ne zna gdje su više. Jednom prilikom joj je mama pokazala nove zlatne tenisice koje si je kupila, a Katie je prokomentirala: 'Ali mamice to su muške cipele', na što ju je ona samo pogledala, ma skoro je već kao prava cura. U stvari baš jučer joj je Katie prvi put uspjela odjenuti hlače, a da je ostala u njima', rekao je sa smiješkom Tom.

U jednom trenutku je priznao kako njegov odnos s medijima prije i nije bio baš toliko sjajan.
Rekao je kako su ga začudile reakcije ljudi kada je 2005. godine šokirao javnost skačući po kauču u Oprah showu.
’Malo me ponijelo, ali kako je Katie jaka i samopouzdana žena, preboljela je to’. 

Tom je na kraju govorio i o ulozi oca. 'Kada se Suri rodila, Katie je to bilo prvo dijete, a kao iskusni otac, koji je već odgojio dvoje tinejdžera u bivšem braku, sebe sam u tim trenucima smatrao zaista tatom od koristi. Sjećam se svojih početaka kao tate, dok je Bella još bila beba, znao sam je promatrati cijelu noći. Čekati da zaspi, promatrati svaki njezin udisaj i izdisaj sve dok ja na kraju ne bi prvi utonuo u san, ali sada znam sve što treba.' kroz smijeh je za kraj prokomentirao tata Tom Cruise..

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju