Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tom Cruise gostovao je na američkoj televiziji u panel diskusiji u emisiji 'The View' gdje je bilo govora i o smrti Jetta Travolte, sina glumačkog para Kelly Preston i Johna Travolte, gdje je opovrgnuo tvrdnje da scijentološka vjera ne dozvoljava liječenje određenih bolesti, jer se spekuliralo da pokojnom dječaku nije pravilno liječen autizam.


'Užasno! Kelly i John su brižni roditelji i dragi ljudi...', zamuckivao je u traženju riječi Tom Cruise koji je bio vidno potresen na pitanje o tome kako se on osjećao u trenutku kad je čuo tragičnu vijest. Postao je govorljiviji kad se pokrenula rasprava o scijenologiji. Upravo je smrt Jetta Travolte bio povod za razna nagađanja, ne samo u medijima, o tome kako scijentološka vjera zabranjuje primjenu nekih lijekova, kao i to da ne priznaje postojanje određenih bolesti koje zahtijevaju liječnički tretman.

Vezani članci Slika nije dostupna Unatoč rastavi blagdane će provesti zajedno! Slika nije dostupna Evo kako je prokomentirala najrazvikaniji razvod

>> Tom Cruise se nije pojavio na ispraćaju Travoltina sina!

>> Uzrok smrti Jetta Travolte su konvulzije

>>  Travolta i Preston ignorirali autizam?

'To apsolutno nije istina. Čovjek se mora liječiti, ako je bolestan, dapače i kod nas scijentologa vlada pravilo da se mora težiti izlječenju, pogotovo ako netko ima ozbiljne zdravstvene tegobe. Bolest je nešto oko čega se treba angažirati. Znam Jetta od trenutka kad se rodio. John ga je jednostavno obožavao. Naravno ne samo njega, već oboje djece. Za ovo što se dogodilo nemam riječi i ne mogu opisati užas kroz koji prolaze John i Kelly i ne mogu ni pomisliti da tijekom Jettovog života nisu učinili sve za njegovo zdravlje.', izjavio je Tom Cruise, koji se ipak nije pojavio na pogrebu Travoltinog sina na Floridi, kako se očekivalo.

Nedolazak Cruisea i Katie Holmes još uvijek nije službeno komentirano od strane njihovih glasnogovornika, ali je nagnao neke američke medije da počnu spekulirati o tome kako je možda među scijentolozima došlo do raskola.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju