Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je IN magazin nedavno predstavio najpoželjnije hrvatske neženje, na red su došle poželjne udavače.


'Jako volim duhovite muškarce, koji izvlače ono najbolje iz mene', poručila je Iva Jerković. 'Pažljiv, brižan, dobar, ono standardno', nadovezala se Maja Šuput. 'Bitno je jedino da se čovjek zaljubi', zaključila je Snježana Mehun.

Vezani članci Slika nije dostupna Tko su najpoželjnije hrvatske neženje Slika nije dostupna Ludi Hollywood: Zaklete udavače i vječno same zvijezde

Tri žene, tri različita zanimanja, tri osobnosti, jedan status - neudane. Sugovornice IN magazina uspješne su mlade žene koje još uvijek nisu izrekle sudbonosno 'da'. Razlozi? Različiti!

Mlade, uspješne i ambiciozne, visoko su pozicionirane na listi poželjnih udavača. Na ljestvicu najpoželjnijih uvrstili smo i dvije Hrvatice s uspješnom inozemnom karijerom: manekenke Vanju Rupenu i Helenu Šopar. Osim što ima tijelo božice, Vanja, ruku na srce, i dobro zarađuje. Njezinu kolegicu Helenu Šopar uz već navedene kvalitete krasi i skormnost.

Listu najpoželjnijih udavača nismo rangirali, jer sve navedene djevojke u samom su vrhu poželjnih, pa je nevažno koje od 10 mjesta zauzimaju. No nismo mogli odoljeti i službeno najpoželjnijima ne proglasiti sestre Ecclestone, koje se zbog majke Hrvatice mogu uvrstiti na domaću listu. Uz to što su od majke Slavice naslijedile ljepotu, od oca Bernija nasljedit će golemo bogatstvo.