Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izvor blizak Angelini Jolie tvrdi kako je zvijezda filma 'The Changeling' poduzela odlučne korake, nakon saznanja da bi njezin bivši tjelohranitelj u svojoj knjizi trebao razotkriti sav prljavi veš koji je skupa s Bradom uspješno skrivala od javnosti sve ove godine. Glumica se već počela savjetovati s odvjetnicima na koji način reagirati.


Mickey Brett, bivši tjelohranitelj Angeline Jolie koji je naglo dobio otkaz prošle godine, izjavio je kako posjeduje sve bitne informacije i dokaze, koji bi trebali potvrditi sve ono što bi se trebalo nalaziti u njegovoj knjizi o slavnom paru Pitt/Jolie.

Vezani članci Vanja Modrić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Lijepa Vanja u profinjenom izdanju zasjenila Luku: Poznati par nije se trudio kriti emocije na važnoj večeri Slika nije dostupna Mračne tajne ljubavnog trokuta Jolie-Pitt-Aniston izašle na vidjelo!

U knjizi bi se tako našli svi zanimljivi detalji o tajnim sastancima poznatog para, o njihovom bijegu i skrivanju u Namibiji, i to dok je Brad Pitt još bio u braku s Jennifer Aniston, prenosi Entertainmentwise.

Najveći je problem što Mickey nije potpisao nikakav ugovor o čuvanju privatnosti, te da ima svu zakonski potrebnu slobodu u otkrivanju njihove intime.

Izvor blizak Mickeyju izjavio je kako on zna apsolutno sve o Angelini, te kako će njegova knjiga biti 'najeksplozivnija' ikada napisana.