Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Treća polufinalna večer Supertalenta iznjedrila je još dvoje finalista – twirling majstora Tihomira Bendelju i plesnu skupinu Step by Step.


U još jedno napetom polufinalu Supertalenta vidjeli smo deset odličnih nastupa no ipak nisu svi mogli ići dalje. Publika je najviše glasova dala Tihomiru Bendelji koji je oduševio svojom twirling rutinom, upotrijebivši ovog puta čak dva štapa. Nakon što je čuo da mu je finale osigurana je bio oduševljen. 'Bio sam prezadovoljan s nastupom, ali nisam očekivao da ću ići dalje.', rekao je 15-godišnji Tihomir.

Vezani članci Slika nije dostupna Oba Kristijana i Antonia Barišić u finalu Supertalenta! Slika nije dostupna Viktorija Novosel: Što ću htjeti – to ću raditi!

Nakon tog je nastupio odlučujući trenutak kada je žiri morao izabrati drugog finalistu, a glasovi publike su im 'ponudili' dvije opcije, malog bubnjara Lennyja Damjanića koji je nastupio s tatom Dejanom i plesnu skupinu Step by Step. Enis Bešlagić je ovog puta priopćio odluku, te je rekao da je žiri po prvi put bio podijeljen, ali da je većina ipak bila za to da u finale ide – Step by Step. Tako smo se oprostili od super simpatičnog 4-godišnjeg Lennyja, no s obzirom na njegove godine ćemo sigurno još čuti za njega.

Treću polufinalnu večer Supertalenta otvorila je jedina plesna škola koja postoji u Kninu, Show Team, koji su nastupili sa jednom 'horor' koreografijom, začinjenu kostimima iz 17. stoljeća, šminkom koja je dočaravala teško bljedilo, punim mjesecom i šišmišima. Koreografiju su izveli uz matricu jedne od najpoznatijih pjesmi Michaela Jacksona – 'Thriller', a Nina Badrić nakon nastupa je rekla da su joj se svidjeli zato jer su 'drugačiji i imaju nešto posebno'.

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

Sljedeći polufinalista je bio maleni 4-godišnji bubnjar Lenny Damjanić, koji je kao i na audiciji nastupio s tatom Dejanom. Ovog puta Lenny je opet oduševio publiku u studiju, pogotovo sa svojom izvedbom poznate pjesme Psihomodo Popa 'Frida'. Članovi žirija su bili jako zadovoljni, a Lenny je za kraj još pokazao kako zna i neke plesna pokrete Michaela Jacksona. Koktel majstor Dušan Janjatović u polufinalu se odlučio za još riskantniji nastup nego na audiciji, te je pripremio koktel žonglirajući s četiri boce dok je jednu držao na čelu. Usprkos nekoliko grešaka koje je napravio Dušan je uspio osvojiti žiri i ovog puta.

>> Antonia Dora: U polufinalu Supertalenta bilo mi je fenomenalno!

14–godišnja Adriana Vidović na splitskoj audiciji žiri je oduševila izvedbom pjesme 'One Night Only' pjevačice Jennifer Hudson iz mjuzikla 'Dreamgirls', a u polufinalu je nastupila s pjesmom 'One moment in time' od Whitney Houston, te nije oduševila kao prvim nastupom, ali je naišla na odobravanje i žirija i publike. Nakon Adriane nastupila je plesna skupina Floor Shakers Crew, koji su zasigurno uspjeli oboriti broj skladbi koje su upotrijebili u koreografiji, otplesavši na otprilike 20 različitih pjesama, što je dosta utjecalo na opći dojam nastupa.

Marijan Gačić, čiji je talent Beatbox, oponašanje zvukova, s čim se bavi posljednje četiri godine. Za nastup u polufinalu oponašao je nekoliko skladbi, 'Smooth criminal' od Jacksona između ostalog, a izveo je i pjesmicu koju je posvetio Dubravku Merliću, te pokupio simpatije publike. Zatim su na pozornicu Supertalenta stupilo 35 članova Gradske limene glazbe Daruvar 1922, koji su se odlučili izvesti njihovu 'limenu' verziju skladbe 'YMCA' od kultnog benda Village People.

13-godišnji Nikola Pavličević iz Splita je bio pretposljednji polufinalista, a nastupio je s jednom od najpoznatijih talijanskih canzona skladatelja Lucia Dalle, 'Caruso', koju je izveo jako dobro što mu je rekao i Dubravko, no ipak je naglasio da je možda malo premlad za jednu takvu pjesmu. Zadnji polufinalisti su bili plesna skupina Step by Step. Ova sedmeročlana plesna skupina izvela je step koreografiju koja je pokupila simpatije i žirija i publike.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju