Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Absolut Gay festival kazališta u Dublinu počinje 3. svibnja i traje pet dana.


Prema riječima organizatora, festival ima u cilju razvijati koncept gej kazališta, raditi na gej odnosima kazališta i glazbe te na taj način promovirati umjetničke vrijednosti u njihovom društvu.

Vezani članci Ispijanje piva (Foto: Dnevnik.hr) Počinje Oktoberfest: Popit će se sedam milijuna litara piva, a krigla košta više od 70 kuna Slika nije dostupna VIDEO: Zbog nasilja otkazan Queer festival u BiH

Kao jedinstven art festival, organizatori 'žele igrati ulogu u razvoju prepoznatljivog i vitalnog profila na sceni kazališta Dublin'. Festival se održava već šest godina, a svojim umjetnicima želi potaknuti razne ambicije. Festival će biti koncentriran oko gradskog Temple Bara, a sudionicima će se osigurati slobodni prostori za izlaganje, besplatan smještaj za međunarodne umjetnike, visoku tehničku i marketinšku podršku.

Uvijek naglašavaju kako svi koji rade na festivalu su volonteri 'nošeni strašću, entuzijazmom i predanošću kako bi se osiguralo da festival potiče na razlike u irskoj umjetnosti i kulturnim krajolicima'.