Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tom i Katie Cruise odlučili su kako je došlo vrijeme da njihova kćerka Suri počne pohađati scijentološke treninge nakon što napuni svoj treći rođendan ovog tjedna.


Suri Cruise će početi pohađati scijentološke treninge pet dana u tjednu u Crkvi Scijentologije, odnosno New Village akademiji u Los Angelesu koju je prošle godine osnovao Tomov prijatelj, glumac Will Smith.

Vezani članci Slika nije dostupna Prijateljica Toma Cruisea vidjela Suri Slika nije dostupna Tri mjeseca nakon rođenja javnost još nije vidjela kćer Toma Cruisea

Scijentološka crkva trenira djecu već od najranije dobi, a studij tehnologije je početni fokus izobrazbe. Jedan od izvora za britanski Daily Mail izjavio je kako se djecu uči velikim odgovornostima, bez obzira na njihovu dob. Što se tiče prehrane djece, zakoni scijentologa su također striktni – u obzir dolazi samo organski uzgojena hrana, a gazirani napici i fast food su zabranjeni.

Katie je pomalo zabrinuta što će pet dana u tjednu biti razdvojena od svoje trogodišnje kćeri, ali čini se kako će utjehu pronaći u novoj trudnoći. Naime tridesetogodišnja glumica završila je samokažnjavajuću scijentološku dijetu pročišćenja (Purification Rundown Diet) koja se sastojala od prehrane voćnim napitcima uslijed čega je izgubila dosta na tjelesnoj težini, a sve u svrhu potpunog pročišćenja od toksičnih tvari u tijelu i pripreme za drugu trudnoću.

>> Američki tabloidi uporno tvrde: Katie Holmes je trudna

>> Zašto se Tom i Katie nisu pojavili na Oscarima

Inače po saznanjima novinara Daily Maila Katie i Tom svoje probleme rješavaju tjednim ispovjedima u pisanom obliku, kako navodi scijentološki kodeks ponašanja. ‘Katie mora Tomu priznavati i neke nevažne stvari, poput sastajanja s prijateljima. Ako kojim slučajem prizna da je sagriješila bilo što protiv scijentoloških pravila, dužna je mužu u pisanom obliku navesti vrijeme i mjesto što se točno dogodilo.’, navodi izvor.

Katie trenutno snima film ‘The Extra Man’ u New Yorku. U Los Angeles će se vratiti u svibnju kada će pokušati s Tomom začeti drugo dijete.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju