Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavni holivudski zavodnik i njegova djevojka bili su jedini uzvanici kojima s lica nije utekao ni jedan jedini osmijeh.


Na svim dodjelama Oscara, pa tako i na ovogodišnjoj, holivudske zvijezde pojave se u najboljem izdanju, nabace 'osmijeh broj 5' i pretvaraju se da se provode kao nikad u životu. No, protekle nedjelje na snimkama iz kodak Theatre u Los Angelesu jedno je neraspoloženo lice odudaralo od blještavila i glamuroznog ozračja. Bio je to George Clooney, koji je u prvim redovima sjedio uz svoju odabranicu Elisabettu Canalis i nijednog trenutka nije uspio uživati u svečanosti, pa čak ni kada se cijela dvorana valjala od smijeha uz 'fore i fazone' voditeljskog dvojca Martin-Baldwin.

Vezani članci Slika nije dostupna Pisac u Zagrebu otkrio pikanterije o filmu koji snima Clooney! Slika nije dostupna Od glave do pete prekrivena blatom no i dalje izazovna

Novinarka CNN-a Amy Angelowicz pokušala je pronaći razloge Clooneyjevog neraspoloženja i nabrojala ih je točno deset.

1. Georgeu je dosta. Sasvim je zadovoljan svojom trenutačnom karijerom i ne da mu se više pretvarati da ga Oscari i slične trivijalnosti još uvijek zabavljaju.

2. Elisabetta je priopćila Georgeu da je trudna nekoliko minuta prije dolaska na svečanost dodjele.

3. Znao je da ne može pobijediti Jeffa Bridgesa u kategoriji za najboljeg glumca. Istina, ima Oscara za najbolju sporednu ulogu, ali kome je to zadovoljavajuće?!

4. Clooney je mrzio svoju nemarnu, sivu frizuru i nije mogao prestati misliti o tome.

5. Navukao je uske donje gaće ne bi li prikrio višak kilograma, koje je nabacio posljednjih mjeseci. Nije bio neraspoložen, samo mu je bilo neudobno.

6. George voli voziti motor nedjeljom, pa mu je Oscar totalno narušio rutinu.

7. Kao i svaki čovjek, Clooney ne voli vidjeti sve svoje bivše djevojke u istoj prostoriji.

8. Namjerno nije htio biti pretjerano veseo, kao bi suosjećao s Elisabettom, koja prije pet godina nije dobila nijednu nominaciju za ulogu u filmu 'Deuce Bigalow: European Gigolo'.

>> Elisabetta Canalis pokazala čime 'drži u šaci' Clooneyja

9. George i Elisabetta primili su injekciju botoxa dan prije dodjele Oscara. Željeli su se smijati, ali jednostavno nisu mogli.

10. Neka od mnogih starleta stala je slučajno Clooneyju petom na palac tijekom parade na crvenom tepihu.