Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Političar dužinom svojeg spolnog organa prestrašio natjecateljice u srpskoj Farmi, Vendi i Jelenu.


'Frka na Farmi, Marjan pokazao pitona', početne su riječi kojima bi nedavni događaj na farmi prepričavali srpski mediji. Čini se kako njihov političar, vođa Narodne seljačke stranke i natjecatelj u reality showu Marjan Ristričević u gaćama ima nešto čime se voli pohvaliti.

Vezani članci Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest! Prince Wale Soniyiki - 5 Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

Marjan je ustao pred zoru i krenuo u toalet, kada su na njega naišle Jelena i Vendi. I ne bi bilo ništa neobično da mu 'ponos' nije bio u erekciji! Mora da je opet imao vlažne snove. Cijelu tu situaciju s ushićenjem je prepričala Vesna Vukelić.

>> Zorana se masturbiranjem riješila nedostatka seksa

>> Test za trudnoću najtraženija roba na Srpskoj Farmi

Marjanova supruga: Ima čovjek pitona, pa što?

Vendi: Ustala sam ugrijati mlijeko, a u međuvremenu ustala je i Jelena. Odjednom iskače i Marjan iza vrata! Uglavnom, tako nas je isprepadao... Ja ga pitam: 'Marjane, što je to', a on sav zbunjen, ne zna gdje se nalazio. Pitam ga opet 'Marjane, odakle ti to', on zamuckuje, ne zna što priča. Čovječe, kao da je stavio ovu bocu u gače! Jelena je u hlače gurnula flašu za vodu i tako pokazala što ju je uplašilo. Tvrdi da je baš toliki. A to bi bilo 22 centimetra. Mašala.

Da li su u strahu velike oči ili je Marjan zaista obdaren, njegova supruga najbolje zna. 'Čudi me da je Vendi tako reagirala kada je vidjela Marjana. Pa, njoj to ne bi trebalo biti strano. Ima čovjek pitona, pa što? Na njezinu žalost, može samo gledati. On je samo moj, tako da joj džaba sve', rekla je Javorka, Marjanova supruga, a prenosi srpski Kurir.