Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novosadska manekenka Nina Seničar trenutačno najpopularnija osoba u Italiji.


Prije nekoliko dana otišla je u Nikaragvu, gdje se zajedno s talijanskim celebrityjima takmiči u showu 'Otok poznatih', što je neka inačica reality showa 'Survivor'. Trenutačno je u fokusu jer se, iznose talijanski mediji, na otoku zaljubila u najpoznatijeg talijanskog kuhara Simona Rugiattija.

Vezani članci Slika nije dostupna Seksi mama i seksi tata na obiteljskom odmoru Slika nije dostupna VIDEO: Adriana Lima i Marko Jarić zajedno u novom broju Voguea!

'Na otoku se rodila nova ljubav', naslov je u jednim talijanskim novinama koji se odnosi upravo na prštanje iskrica između ljepotice i majstora kuhinje. Inače, njih dvoje su od početka showa nerazdvojni, stalno si međusobno pomažu, a noću spavaju jedno pored drugoga. To je bio povod nagađanjima kako se između njih razvija nešto više od prijateljstva. Čak je i Simon potvrdio da je očaran lijepom manekenkom: 'Ona je bit svega što radim na otoku. Zbog nje se dobro osjećam', rekao je.

'Nina i Simon flertuju. To se jasno vidi'

Rossano Rubicondi, prošlogodišnji učesnik showa, rekao je da je u kontaktu s realizatorima showa u Nikaragvi te da je 'siguran kako se između Nine i Simona odvija ljubav'. 'Nina i Simon flertuju. To se jasno vidi', nadodao je. Jedna od takmičarki u showu manekenka Clarissa Burt kaže da je Nina veoma fatalna te da je uspjela 'skuhati' kuhara.

'Kuhar je skuhan, gotovo. Simon je pao pred Ninom. Ona je vrlo fatalna i mislim da bi tek rijetki mogli odoljeti njezinoj ljepoti. Mislim da bi se svaki muškarac vrlo lako mogao zaljubiti u Ninu', rekla je.

Inače, Simon je slobodan, ali za Ninu nisu sigurni. Naime, prije ulaska u show bila je u vezi s Fabijom Borriellijem, bratom popularnog nogometaša Milana Marcom Borriellijem. Noć prije odlaska na otok, Nina je večer provela u Markovom domu, pa su mediji odmah povezali da je s njim u vezi, međutim, nedavno se otkrilo da je zapravo u vezi s njegovim mlađim bratom, također nogometašem.

Nina u vezi, ali kad je kuhar u pitanju...

To je potvrdio i Stefano Bettarini, nekadašnji talijanski nogometaš, inače Ninin prijatelj koji je vrlo skeptičan po pitanju Ninine i Simonove ljubavi, jer je Nina trenutačno zauzeta. 'Koliko ja mislim, Nina je u vezi sa Simonovim sunarodnjakom', rekao je ne želeći ulaziti u detalje.

>> Navodna ljubavnica Marka Jarića odlazi u Nikaragvu boriti se za 200 tisuća eura