Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog igre u reality showu manekenka je naglo potrčala i pokazala prirodne atribute.


Srpska manekenka Katarina Vučetić je zbog zadatka u reality showu 'Survivor' potrčala u moru kako bi što prije stigla na cilj, zbog čega joj je gornji dio bikinija 'pobjegao', pa su joj ispale grudi. Dok u našim krajevima već padaju prve pahulje snijega, natjecatelji u realityju koji se snima na Filipinima uživaju na ugodnih 28 Celzijevaca. U igri zbog koje je manekenka pokazala svoje atribute bore se muškarci protiv žena, a Katarina je poznata kao strastvena igračica koja će bez obzira na uvjete 'potegnuti' za svoj tim.

Vezani članci Slika nije dostupna Hrvatska ima novu rekorderku u ronjenju na dah: Upoznajte Katarinu Turčinović! Slika nije dostupna 'Katarina' potonula, posada spašena

Među ekipom s kojom se zaputila u tropske predjele manekenka je poznata kao izuzetno smirena i flegmatična osoba, a zajedno sa srpskim pjevačem narodne glazbe Nikolom Rokvićem među natjecateljima slovi kao najpoželjnije društvo. Srpski časopis 'Alo!' prije nekoliko godina objavio je priču kako je manekenka spasila život jednom čovjeku koji je htio počiniti samoubojstvo skakanjem s beogradskog Brankovog mosta.