Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popularna Slađa više se ne može hvaliti prepoznatljivim bujnim poprsjem. Nakon što je u borbi s bulimijom izgubila desetak kilograma bivša je farmerica odlučila javno progovoriti o poremećaju u prehrani koji ju je nagnao da promijeni životne navike.


Slađana Petrušić - Slađa prije nepunih godinu dana zakoračila je u pakao bulimije. Htjela se, kaže, riješiti nakupljenih kilograma, a dijete su od nje zahtjevale disciplinu koju priznaje nije imala. 'Jako volim hranu i stvarno ne mogu bez jela (...) najedeš se onako ful, sit si i ideš izbljuvat', rekla je slađa u IN magazinu.

Vezani članci Slika nije dostupna Najpoznatiji zagrebački Don Quijote za svoju će kćer učiniti baš sve Slika nije dostupna Sjećate se nje? Bila je zvijezda u popularnoj seriji 'Alf', a onda se odrekla glume

U tri mjeseca izgubila je petnaestak kilograma. No, s obzirom na to da je shvatila kako je zbog mršavljenja svjesno izazivala povraćanje, odlučila je promijeniti način života. 'Ja sam se uplašila i rekla stop Slađo s tim. Onda sam stala i počela vježbati i zdravo se hraniti.

S gubitkom kilograma, nestalo je i njezino prepoznatljivo poprsje. No, tek sad je, kaže zadovoljna. 'Evo na trojku. I bolje. Prije su me leđa boljela.'