Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Članovi plesne skupine Unit X, koja je javnosti postala poznata nakon sudjelovanja u prošloj sezoni Supertalenta showa Nove TV, organizirali su u Splitu plesno natjecanje Double Fight 4 koje je izazvalo veliki interes mladih plesača iz cijele Hrvatske.


Tako je grad pod Marjanom na jedan dan postao plesni centar Lijepe naše! Više od 50 mladih mladih plesača prijavilo se na 4. izdanje Double fighta, natjecanja 2 protiv 2 u kategorijama break dance i hip-hop dance.

Vezani članci Slika nije dostupna Tesla - Nakon X-a će stići i manji Model Y Slika nije dostupna Tesla Motors službeno predstavio Model X

'Glavni cilj natjecanja je animirati mlađe generacije plesača da se počnu više baviti plesom i da više uđu u taj cijeli svijet plesa jer mi kao stariji znamo da je taj ples jedno predivno iskustvo u životu', kazao je organizator Duje Dorotić. Većini ovih plesača uzor su organizatori ovog natjecanja, splitska plesna skupina Unit X, koja je nakon fantastičnih nastupa u prošloj sezoni 'Supertalenta' Nove TV, postala najtraženija skupina među domaćim plesačima. Ove dvije hip-hoperice su na plesni dvoboj potegle iz metropole i pomele konkurenciju.

>> 'Unit X jedva preživljava od plesa'

'Ples nam je ono sve što radimo, sve što volimo, za to živimo', kažu Ida i Albertina, a sve o natjecanju i uspjehu djevojaka provjerite u priloženom videu!

>> InMagazin