Nekadašnja televizijska zvijezda Siniša Cmrk u razgovoru s Mirnom Berend u 'IN magazinu' iznijet će svoju istinu o nedavnim događajima.


Mediji su se, naime, raspisali o tome da Siniša Cmrk radi kao promotor posuđa u jednom trgovačkom centru što je okarakterizirano kao da je bivši voditelj 'dotaknuo dno'. Cmrk će ispričati Mirni Berend što misli o tome kada se o radnicima, promotorima ili trgovcima govori kao da su 'nitko i ništa'. Siniša se, kaže, ne srami svog posla niti smatra da je zbog njega išta manje vrijedan od primjerice nekog televizijskog voditelja.

Vezani članci Slika nije dostupna Mirna Berend: U mojoj kući su gazde psi Slika nije dostupna Struka tvrdi: Vinjete su jeftinije i riješile bi gužve

U intervjuu će biti riječi i o svojevremenom napadu na suradnicu o čemu će Cmrk naglasiti da je oslobođen krivnje o čemu se rijetko govori, te da ga se nepravedno etiketira kao nasilnika. O svim svojim postupcima, pozadini i posljedicama Siniša Cmrk popričat će s Mirnom Berend u IN magazinu kojeg gledatelji imaju priliku pogledati u srijedu 24.veljače.