Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Simonica nam je otkrila da je u vezi sa 22-godišnjim studentom DIF-a, te da nije istina da želi ukrasiti međunožje Swarovski kristalima...


Ona je poput ptice Feniks. Osušila je i otresla svoja krila i ponovno poletjela na estradnom nebu Lijepe naše. I već prvim izjavama opet podigla prašinu. Doduše ne znamo je li riječ o dobrom ili šepavom konju, no žuta je prašina opet tu. Pa tako naša i vaša Simonica tvrdi da je nezadovljna svojim menadžerom jer je trpa u isti koš s Avom Karabatić. No Simke je našoj Lani Tupek priznala i kako ponovno ljubi. Tko je novi muškarac u njezinom životu, doznajte u minutama što slijede.

Vezani članci Slika nije dostupna Simona Gotovac i Ava Karabatić na ratnoj nozi! Slika nije dostupna Nevjenčani suprug cure Ante Gotovca: Bio sam sa Simonom!

Iako su se na početku suradnje međusobno hvalili, čini se da su se između Simone Šajn i njezinog glazbenog menadžera Senada Hasića počela lomiti koplja. Naime iako nas je prije nekoliko dana zvao da dođemo popratiti snimanje Simonine nove pjesme u tonskom studiju u Požegi isto se nije dogodilo.

Kako doznajemo Simona je nezadovoljna činjenicom što se njezin menadžer bavi i karijerom splitske starlete Ave Karabatić. Štoviše uzrujava je svaka usporedba s bivšom farmericom. Svoje nezadovoljsvto povjerila je i svom bivšem menadžeru iskusnom estradnom magu.

>> Simona želi da joj međunožje izgleda poput disko kugle

>> Simona Šajn: Moj odabranik ne smije znati tko sam ja

Na mala vrata Simona je ovim nagovijestila da će moguć prekid suradnje sa sadašnjim menadžerom. Uz pjevanje Simona namjerava ostvariti i inozemnu karijeru modela, a u tom joj iskustva ne manjka.

No Simona demantira da intimne dijelove tijela namjerava ukrasiti Swarowski kristalima. Takvo što ističe ne priliči samohranoj majci. 'Ja bi to stavila ne na način u međunožje u vaginu kako su neki mediji to prenijeli, nego sam mislila između pupka i gaćica, ukras za ljeto za plažu. Ništa intimno, ništa prosto', rekla nam je Simona.

Iako nije željela otkriti tko se krije iza slova 'M' znači, sa smiješkom nam je potvrdila da u njezinom životu postoji netko. Nedavno je prekinula četveromjesečnu vezu sa izvjesnim Rusom i to zbog 22-godišnjeg studenta DIF-a iz Zagreba. Više u prilogu IN magazina!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju