Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Simona kaže da je iz cijele situacije izašla jača i odlučnija, a trenutačno misli samo na sebe i svoje dijete.


Vijest u jednom tjedniku da se kao 16-godišnja djevojčica bavila prostitucijom, Simonu Šajn nije dotukla, štoviše, kaže da je iz cijele priče izašla snažnija te se pravnim putem nastavlja boriti za sebe i svoje maloljetno dijete.

Vezani članci Slika nije dostupna Domaća zvjezdana događanja i kaosi u 2010. - suđenja, zatvori, pljačke Slika nije dostupna FOTO: Simona Gotovac s kćerkom uživa u ljetnim radostima

'Zbog cijele situacije u kojoj sam se našla prošli tjedan - nisam se raspala, kako su to neki mediji neistinito prenijeli, nisam samo sjedila kod kuće i plakala, niti mislim da mi je život zbog toga nepravedno uništen. Ono u što sam sigurna jest da više nikome da me nekažnjeno gazi i maltretira. Imam 26 godina, majka sam i gradim karijeru', rekla je Simona za časopis Story.

Ante Gotovac zanemaruje kći Gabrijelu?

Godinu dana nakon razvoda braka s Antom Gotovcem Simona, kaže, živi vrlo skromno. U cijeloj situaciji, od razvoda do danas, najviše su joj pomagali majka i obitelj. 'Ljutita sam na one ljude koji misle da su iznad svih. Ljutita sam na licemjere koji stvore problem pa vas onda zovu i pitaju je li vam teško. No, nikoga ne mrzim, tim ljudima ne želim ništa loše, samo se nadam da u svom životu mogu pronaći neki smisao i ostaviti mene da živim svoj'. Na pitanje koliko od razvoda braka u odgoju njihova djeteta sudjeluje Ante, Simona je rekla:

'Samo ću reći da njezin tata u posljednjih godinu dana nije bio tu za nju koliko je jednom djetetu potrebno. Sjest ću i dobro razmisliti što učiniti po tom pitanju'.

'Moj me brak nije oštetio. Iz njega sam izašla jača. Osoba koja će me zavoljeti ili koja me voli voljet će me zbog mene same, zbog moje osobnosti. Mojem odabraniku nisu važne i neće biti važne laži drugih ljudi, nego sam važna samo ja. Nisam izgubila povjerenje u ljude, znam da na svijetu ima mnogo divnih ljudi, a nadam se da ću uz jednog takvog čovjeka ostati cijeli život', rekla je Simke i otkrila koji su trenutačno njezini interesi i želje za budućnost.

>>Simona sa 16 godina zarađivala kao prostitutka!

>>Slučaj 'prostitucija': Simona Šajn medijima uputila otvoreno pismo

'Kao što sam već rekla, jako volim djecu. I glazbu. Trenutačno radim na nekoliko zanimljivih ideja i projekata na kojima bih, ako se stvari poslože, mogla objediniti svoje dvije ljubavi. Mogu samo reći da će biti sjajno i da će mnogi, naročito klinci, biti iskreno oduševljeni.'
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju