Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nastavlja se javno prepucavanje Simonine majke i Ante Gotovca. Ovoga puta, Tamara Trpkov tvrdi da je njezina kći morala pobjeći iz Hrvatske...


Simona Gotovac navodno je pobjegla u Francusku kako bi se sakrila od svog uskoro bivšeg supruga Ante. Kako je za medije izjavila njezina majka Tamara, kontroverzni poduzetnik Simonu maltretira konstantnim uhođenjem i telefonskim pozivima.

Vezani članci Slika nije dostupna Ante o Simoni: Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen Slika nije dostupna FOTO: Simona i Ante Gotovac su napokon uistinu gotovi!

'Nemam pojma da je Simona u Francuskoj i ne želim da se ona u moj život stavlja u bilo kojem kontekstu. Imam svoj život s Lanom, zanima me Simona isključivo po pitanju kontakta kako bih vidio moje dijete. U protivnom ću se opet obratiti centru za skrb, pa će oni to osigurati', izjavio je Ante Gotovac za IN magazin.

Ante Gotovac i Simonina majka Tamara mrze se javno. U međusobnom optuživanju ni jedno ni drugo ne biraju riječi. Simonina mama izjavila je da joj je kći otišla u Francusku zbog Ante koji je sustavno maltretira.

'Ante Gotovac uporno pokušava u medijima i privatno degradirati Simonu, šalje joj poruke, prijeti joj. Na moje uši je izjavio: Neću susprezati ciljeve i sredstva da Simonu uništim', rekla je Tamara Trpkov.

'Mene Simona ne da ne zanima, nego ne želim čuti za nju. A drugo, njena mater neka ide na liječenje, očito joj je potrebno', nadovezao se Ante.

Tamara savjetuje kćeri da zbog maltretiranja podigne tužbu protiv Ante. Kaže da za to ima dovoljno dokaza. Simonina majka odgovorno tvrdi da su Antine zaruke s Lanom tek predstava za javnost. Za nju ga kaže, veže samo novac.

Simona se, navodno, uskoro vraća u Hrvatsku. Osim bijega od Ante, putovanje je iskoristila i za odmor. Ovoga je puta bila pošteđena prepucavanja između bivšeg supruga i majke, no bojimo se ne zadugo.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju