Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Pa to su ti ekstenzije', odgovorio joj je Ante, tijekom njihove seanse kod bračnog savjetnika.


Najkontroverzniji bračni par u povijesti Hrvatske, Ante i Simona Gotovac, odlučili su posjetiti bračnog savjetnika kako bi sami sebi pokušali dati odgovor jesu li spremni za pomirenje i ad na braku ili su Gotovčevi zauvijek nestali. oboje nabrušenih živaca, već u početku počeli su se 'častiti' uvredama i to povišenim tonom. Ivan Ban, njihov bračni savjetnik, upitao je Simonu što zapravo želi.

'Želim život ispočetka'

Vezani članci Slika nije dostupna Nećak Ivića Pašalića: Istina je, bio sam Simonin ljubavnik! Slika nije dostupna Ante Gotovac: Simona se udaje za Srbina u Dubaiju!

'Moje zdravstveno stanje je jako ugroženo. Imam osam cista na jajniku i dva čira na želucu zbog dotičnog gospodina. Mogu dobiti i tumor, jer nitko ne gleda mene, moje osjećaje niti moje zdravlje. Ja sam u kroničnom stresu i kronično živčana. Želim život ispočetka, da mi nitko ne skače po glavi, ja nemam ni 18, ni 20 godina već 25 i dijete od tri i pol godine. Meni kosa ispada od svega', ispričala je uplakana Simona.

>> Simona Gotovac: Uvijek sam ja glupača u ova četiri zida!

Ante je na to odgovorio: 'Za cijelu situaciju sam prvenstveno kriv ja. Sve životne probleme sam oduvijek preuzimao na sebe. Simke je jedna divna osoba, draga, jedno predivno stvorenje koje beskrajno volim i moji postupci su to godinama dokazivali. Međutim, Simona misli da je život bajka u kojem je ona Barbie, znači da je mala princeza razriješena svih problema. Mislim i da je njezina majka problem i da lođe na nju utječe. Naime, osoba koja djetetu sugerira rastavu braka i odvajanje djeteta od oca nikako nije dobra osoba'.

Simona i Ante sjedili su na trosjedu preko puta bračnog savjetnika i vidno jedan prema drugome bili netrpeljivi. Prekidali su se usred rečenice, povisivali glasove i u brojnim situacijama pokušavali nadglasati. 'Bezobrazna si i pričaš laži i sad ću ti za to jako vratiti', u žaru svađe Ante je odbrusio Simoni.

'Ja nisam seks mašina'

I Simona i Ante su priznali kako su njihove najžešće svađe počele u vrijeme dok se Simona probijala u svijet slavnih. Nakon toga je uslijedila 'Farma' koju je Simona, prema njezinim riječima, vrlo teško podnijela, a nakon toga i album te mnogobrojne pjevačke gaže zbog kojih su oboje bili neispavani i nervozni.

'Meni Ante u privatnosti nikada ne dijeli komplimente, samo kad smo u javnosti. Osim toga, ja nisam seks mašina, pa kad se ne seksamo deset dana da mi se prijeti s kurvama. Onda se posvađamo, a naša Gabrijela to mora slušati', ispričala je Simke koju su bračni savjetnici naposljetku pitali bi li ostala s Antom da se on promijeni, da obnove komunikaciju te da čarobnim štapićem nestanu sve nesuglasice i svađe.

'Ne', bila je kratka i jasna Simona, što je Antu razljutilo do te mjere da se ulovio burme, počeo je skidati i govoriti: 'Pred kamerama i nacijom ja sada skidam prsten. Ne želim više niti ja ostati u braku sa Simonom'. Ipak, pokušao ju je zadnji put šarmirati velikom mašnom na novom automobilu, međutim, Simona je mašnu skinula, rekla kako je nitko jednim automobilom neće kupiti, okrenula se i otišla.

Posjetite 'Gotovčeve'

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju