Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvijezda 'Aliena' utjelovila je Mary Griffith u filmu 'Prayers for Bobby', istinitoj priči o majci koja se nije mogla pomiriti s činjenicom da joj sin voli dečke.


Promocija televizijske drame 'Prayers for Bobby', tragičnoj priči o Bobbyju Griffithu započela je jučer u New Yorku. Sigourney Weaver, holivudska zvijezda starog kova, utjelovila je majku Mary, koja je pokušala izliječiti sina molitvama te ga tako otjerala u smrt. 'Ovim filmom želi se ustvari javnosti skrenuti pažnja na činjenicu da su samoubojstva tinejdžera najbrojnija među gay populacijom. Zbog toga sam pristala sudjelovati u ovom projektu', izjavila je zvijezda filma.

Vezani članci Slika nije dostupna Novi izazov: 'Inače pjevam pod tušem, ali on me nagovorio na...' Slika nije dostupna Preživio masakr: Smatram se drugim najsretnijim čovjekom na svijetu

Film 'Prayers for Bobby' nije mogao doći u prikladnije vrijeme. Naime, u SAD-u već mjesecima traje javna rasprava o homoseksualnim pravima u Kaliforniji, a i kinohit 'Milk', film slične tematike sa Seanom Pennom, na najboljem je putu da osvoji pokojeg Oscara.

'Ja bih rekla da je 'Prayers for Bobby' nešto poput mlađeg brata filma 'Milk', zaključila je Sigourney Weaver.