Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ove jeseni hrabri i živopisni natjecatelji otkrivaju svoje dobre i loše strane, vrline i mane, postignuća i greške.


Od 24. rujna na Novoj TV kreće druga sezona showa koji je uzburkao mnoge duhove, ali i zabavio mnoge gledatelje, to će nastaviti činiti i u novim nastavcima koje ćemo imati priliku gledati od ove jeseni. 'Trenutak istine' u prvoj je sezoni bio jedna od najgledanijih emisija na malim ekranima i ona o kojoj se najviše pričalo. Još danas pamtimo najintrigantnije, najotvorenije i najhrabrije natjecatelje o kojima se i danas priča.

Vezani članci Slika nije dostupna Trenutak istine: Lino jedini otvorio pitanje od 250.000 kuna! Slika nije dostupna Lino Antunović: Neke moje ljubavnice su mokrile po meni

Svi kandidati su otvoreno pričali o svojim vrlinama i manama, dobrim i lošim stvarima iz prošlosti, o postignućima, ali i greškama koje su također sastavni dio života i koje su bili spremni ispraviti.

Taj niz započeo je Miro Noršić koji je svojim nastupom uspio ući u televizijsku povijest. Gledatelji su se upoznali s pravilima igre i pratili kako Miro hrabro odgovara na najškakljivija pitanja. U pratnji je sjedila njegova djevojka koja je pred brojnim auditorijem saznala Mirina razmišljanja kojih nije bila svjesna. Među prvim natjecateljima upoznali smo i simpatičnu Katarinu Perković koja je stekla simpatije prisutnih priznavši kako je sitno potkradala hotel u kojem radi te izjavom da je bolji radnik od svog šefa, a on joj je čestitao na iskrenosti. Javnost je suosjećala i s Josipom Jusufović koja na pitanje da li postoji mogućnost da u javnost izađe njen kućni video uradak, uvjerena u svoju iskrenost, odgovara 'ne'. Tako je izgubila 25.000 do tada osvojenih kuna, a prijatelji je od tada od milja zovu Severina.

Još jedan kandidat po kojem ćemo pamtiti prvu sezonu je i zaštitar Mladen Senjan koji je nasmijao naciju priznavši da je spavao s čak 50 žena. I kada smo mislili da smo sve vidjeli, njegov rekord potukao je 'veseli kamiondžija' Tomislav Toljan s impresivnim brojem od 150 žena. Rekorder prve sezone Dražen Trogrlić kući je otišao sa 100 000 kuna i ponosni je vlasnik najvećeg dosad osvojenog iznosa.

Nove životne priče, ljubavi, smijeh i strasti donose novi nastavci 'Trenutka istine'. Bit će zanimljivo vidjeti koga će sve voditeljica Jasna Nanut inspirirati do te mjere da se u potpunosti otvori i svoj trenutak istine podijeli sa svima.
Dobro i zlo, ispravno i pogrešno, vrline i mane, sastavni su dijelovi naših života, a samo rijetki imaju hrabrosti otvoreno i iskreno prema sebi i drugima priznati apsolutno sve.

U prvom nastavku nove sezone showa gledatelji imaju priliku upoznati Draganu Majetić. Dragana ima 26 godina, radi kao trgovkinja u Otočcu, ima sina i trenutno nije u vezi. Kao svoju najveću manu Dragana ističe da troši previše novca na kocku i muškarce te da nema vrlina. Dragana će u 'Trenutku istine' pričati otvoreno o svojim životnim dogodovštinama, a saznat ćemo i na što je sve spremna kako bi došla do što više novca.

Nakon ove natjecateljice na vruću stolicu sjest će profesionalni vojnik iz Osijeka, Antun Jurešić. Antun je trenutno nezaposlen, razveden je i otac dvoje djece. Iako je razveden, Antun i dalje živi sa svojom bivšom suprugom. Saznat ćemo što Antun misli o tome da ga uzdržavaju nevjenčana supruga i tetka.

Voditeljica druge sezone je Jasna Nanut, dok je poligrafski stručnjak Romeo Vrečko.

'Trenutak istine' je licencirani game show produciran prema Reveilleovu originalu 'The Moment of Truth', te se već sada uspješno emitira u 23 zemlje u svijetu uključujući SAD, Italiju, Francusku, Njemačku, Španjolsku, Brazil, Veliku Britaniju i dr. zemlje. Autor showa je Howard Shultz, kreator uspješne dokumentarne serije 'Pod nož'. Od zemalja koje su otkupile show, 'Trenutak istine' najprije se počeo proizvoditi u Kolumbiji gdje je postao najgledanija emisija ostvarivši 50 posto udjela u gledanosti. Ovaj izuzetan uspjeh potaknuo je američki FOX na brže pokretanje produkcije svoje inačice showa, čija je premijerna epizoda postala najgledaniji program sezone s 23 milijuna gledatelja, dok je u Španjolskoj show podigao prosjek kanala Telecinco. Ovaj studijski spektakl snima se pred publikom, a kontraverze i uspjeh je polučio zbog napetosti koja se u emisiji povećava sukladno povećavanju iznosa i škakljivosti pitanja.