Obavijesti Pretražite Navigacija
Održao predavanje stanarima

Seksologija po Ekremu Jevriću nasmijat će i najozbiljnije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekrem je stanare srpske Farme podučavao o seksu. Pročitajte čemu ih je sve podučio.

Ekrem Jevrić zasigurno je najveća zvijezda srpske Farme, što ni ne čudi, jer je dovoljno da progovori kako bi nasmijao ljude iza malih ekrana, ali i ujedno i zapitao je li on zaista ozbiljno misli sve što progovori. Ovaj put zabavio je jednim svojim mini predavanjem iz seksologije te stanare podučio što je kondom, kako se stavlja, kako se dobije AIDS te premijerno predstavio nove tri vrste seksa. Ujedno je dao novi izraz za kondom – kordom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iživljavanje na srpskoj Farmi Transvestit cijelu noć mučio Ekrema Jevrića Slika nije dostupna Totalni urnebes na srpskoj Farmi Ekrem kao plavuša, Vendi u strahu za život, a Boki mokri u krevet

Pa idemo redom: 'Kordom je univerzalan. Ako imaš veliki dik, onda se malo teže diže. Oni sa šezdeset godina mogu da imaju seks samo dva puta tjedno. Kordom ne može dva puta da se koristi, isprljavljen je od sluzi i mora da se baci. Sida može da se dobije ako poslije velike nužde partnerka ne opere guzicu'.

Ekrem je kroz svoje zanimljivo predavanje ujedno kreirao i tri nove vrste seksa: 'Koliko ima seksova, ne mogu da kažem. Tri, možda. Ali nisam nešto siguran. Postoji, originalni, pravi. To je seks sa ženskom. A, drugi seks ti možeš i sa životinjama da imaš. Taj seks se zove zofili, tako nešto. A treći - to je monoseksualac. Monoseksualac znači da možeš da je***š i žensku, i čovjeka, i životinje.' No, ujedno je otkrio kako nije fan grupnog seksa kojeg gleda samo na televiziji jer ne voli da ga netko gleda u tom činu.

>> VIDEO: Pijani Ekrem spavao u blatu na cičoj zimi

Ovo je seksologija po Ekremu. Možete je prihvatiti ili odbaciti ali čovjeku se mora priznati kreativnost i smisao za zabavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene