Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Guverner Kalifornije ima skrivenu mračnu tajnu iz prošlosti, ako je vjerovati knjizi Iana Halperina pod nazivom 'Guverner'.


Na taj način je navedeni autor eksponirao tajni život koji krije slavni glumac i političar te je bačen u isti koš s mnogim slavnim kolegama preljubnicima.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Penn je super u krevetu, a Sylvester je bio katastrofa!' Slika nije dostupna Djevojke odlučite se, koji vam je bolji, novi ili stari Conan!?

Njegova priča se čak veže uz navodnu video-vrpcu koja je u posjedu Playboy velikana Hugha Hefnera, a na kojoj se zorno vidi način na koji se 'zabavljaju' Arnold i dotična Playboyeva djevojka . Sve se, doduše, i odigralo na jednom playboyevom privatnom partiju zbog kojeg bi Arnold mogao platiti svojim brakom.

>> Schwarzenegger podržao istospolne brakove u Kaliforniji

Jedna je dama sa zabave navodno izjavila za ShowBiz Spy kako je bila šokirana njegovim prisustvovanjem takvoj vrsti zabave: 'Znala sam da je oženjen, a on je doslovno plazio po nama pokušavajući nas odvesti u krevet kao neki pervertit. Nadam se da će njegova žena saznati kakva je svinja', navela je svjedokinja preljubničke afere.

Očito ni Arnold ne zna, ili čak ne želi, odolijevati seksualnim izvanbračnim avanturama. Hoće li ga to koštati braka, nije poznato, no ugleda sigurno hoće, ukoliko je navedeno istina.