Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iskorištena maramica kojom je glumica Scarlett Johansson ispuhala nos u talk showu 'Tonight' Jay Lenoa prodana je na aukciji Ebaya za nemalih 3.700 eura. Dobiveni novac proslijeđen je u humanitarne svrhe, ali je zanimljiva činjenica da se tom kupoprodajom dokazalo kako se danas može prodati doista sve. Također je ta prodana iskorištena maramica samo potvrdila staru narodnu poslovicu, koja glasi kako svaka roba ima svog kupca.


Glumica je gostovala u showu 'Tonight' koju vodi poznati komičar i voditelj Jay Leno. U jednom trenutku dok se je emisija emitirala u živo, glumica je rekla kako se prehladila, te joj se počelo kihati, a uviđajan i plemenit, voditelj joj je ponudio papirnatu maramicu kako bi kihnula u nju.

Vezani članci Slika nije dostupna Upravo ona je najplaćenija glumica na svijetu! Slika nije dostupna Scarlett uhvaćena u preljubu?!

Scarlett je, naravno iskoristila pomoć koju joj je voditelj ponudio, i na kraju još dobro dva puta ispuhala nos, prije nego je spremila maramicu u torbicu.

>> Scarlett Johansson dala svoje šmrklje na aukciju 

>> VIDEO: Scarlett s mužem jurila motorom kroz crvena svjetla

Johansson je došla u emisiju predstaviti svoj najnoviji film 'The Spirit', u kojem glumi s također poznatim i priznatim glumcem Samuelom L. Jacksonom.

Glumica je objasnila Jayu kako je prehladu uhvatila upravo od Samuela, i kako je s nje prešla i na sve koji su bili u njenoj blizini ili društvu.

Ovo nije prvi put da je zvijezda filma 'Izgubljeni u prijevodu' iskoristila aukciju za pomoć gladnim i nemoćnim.

U ožujku, početkom ove godine jedan je glumičin obožavatelj uplatio 14.300 eura kako bi se s njom našao na samo dvadeset minuta. Novac je naravno i tada proslijeđen humanitarnim organizacijama.