Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Viktorija Novosel pobjednica je druge sezone Supertalenta gdje je osvojila čak 200 tisuća kuna.


Viktorija Novosel sinoć je napustila pozornicu Supertalenta bogatija baš za tu navedenu titulu, ali i teža za ukupno 200 tisuća kuna koliko joj je ova pobjeda priskrbila.

Vezani članci Nered u hotelu Čišćenje hotelskih soba za vrijeme sezone može biti pravi horor: ''Mogu samo zamisliti kakva im je kuća'' Slika nije dostupna Viktorija Novosel: Što ću htjeti – to ću raditi!

Kontaktirali smo je kako bi nam prenijela svoje dojmove, no Viktorija je još uvijek pod adrenalinskom groznicom i uzbuđenje kao ni veselje nisu se spustili na dovoljnu razinu da sabere svoje misli. No, svoju veselu osobnost svakako je uspjela zadržati i pristala nam je odgovoriti na par pitanja iako je poprilično umorna od zabave kojom je sinoć proslavila jedan od važnijih trenutaka u životu: 'Nisam se naspavala iskreno, a i kada sam legla u krevet od silnog uzbuđenja nisam uspjela zaspati, tako da sam preumorna i neispavana od svega', priznaje.

'Prijatelji me podsjećaju da sam pobijedila, ja još ne vjerujem'

No, ni umor nije uspio savladati njen smijeh i uzbuđenje koje joj još ne da da sabere svoje misli i da se slegnu dojmovi: 'Ta pobjeda mi je došla kao šok i još ne vjerujem da je titula Supertalenta moja…Srećom, prijatelji me konstantno zovu i govore 'Viktorija, pa ti si pobijedila', a ja se udarim u glavu i kažem 'Zaista jesam', kroz smijeh nam je ispričala Viktorija.

Kaže da joj je najteže bilo podnijeti onu napetost koja se protezala kroz više krugova gdje su prozivali imena koja se neće dalje boriti za pobjedu: 'To je uistinu bilo jako stresno, a najveći sam šok dobila odmah na početku kada su u prvim prozivkama ispale Petra Antolić i Antonia Barišić', kaže aludirajući na to što je osobno Petru favorizirala, ali i na činjenicu da je bilo poprilično obeshrabrujuće što je već na početku eliminacija zahvatila baš dvije pjevačice. Tako je u pjevačkoj konkurenciji ostala sama do kraja, a zahvaljujući brojnim glasovima publike i pobijedila.

Isto tako je otvoreno priznala da su joj sva razmišljanja o pobjedi bila apsolutno u blokadi jer se cijelo vrijeme prilagođavala psihičkom teretu da bude spremna na ispadanje, no u trenutku kada je prozvana kao pobjednica jednostavno je bila van sebe: 'Teško je opisati taj osjećaj, još nisam shvatila koliko mi to sve znači'.

'Novac ću svakako uložiti u svoj talent'

Naravno, nas je jako interesiralo gdje će Viktorija utrošiti iznos od 200 tisuća kuna što ga je osvojila na showu, no priznaje da o tome nije promišljala i da još nije sigurna što će s tim novcem: 'Sigurno je da ću s njim razvijati i dalje svoju pjevačku ambiciju i bit će olakšavajuća činjenica da imam financijsko pokriće za svoje glazbene planove jer se ja definitivno tim namjeravam baviti i angažirat ću se koliko mogu da u tome uspijem', rekla je Viktorija što bi zasigurno zadovoljilo stručni žiri koji je jednom prilikom izrazio kako bi bilo najbolje da novčana sredstva utroše na ono što im ih je i priskrbilo – talent.

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

Čini se da se Viktorija složila s tom sugestijom i da od svog cilja ne odustaje te je izrazito sretna što joj je Supertalent u svakom pogledu pružio potporu da to i ostvari: 'Imam tu prednost što mi je sada lakše jer su me ljudi vjerojatno upamtili preko ovog showa, a novac će pokriti onaj dio na koji osobno ne utječem da ostvarim ambiciju u glazbenim vodama', kaže.

'Ne odričem se pjevanja na ulici'

Nas je pak i jako zanimalo što će biti s njenim pjevanjem u prolazu na glavnom zagrebačkom trgu i hoće li ova pobjeda uskratiti taj mali zagrebački kutak za ovog slavuja. 'O ne, ja i dalje tamo planiram pjevati, tog segmenta se ne odričem. Jedino mi je drago što mi je 200 tisuća kuna sa Supertalenta omogućilo da tamo ne moram ići po ovoj hladnoći', kroz smijeh priznaje Viktorija.

 >> Viktorija Novosel pobjednica je druge sezone Supertalenta!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju