Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Doznajte tko je muškarac kojeg Sabina Čedić skriva od javnosti kao zmija noge!


Sabina Čedić zna sve o strasti i to iz prve ruke, jer muškarac kojeg čuva od javnosti kao zmija noge je oženjeni 46-godišnji zagrebački ugostitelj, otac 18-godišnje kćeri.

Vezani članci Dvije vrste žena (Foto: brightside.me) - 9 Kakav ste tip cure u vezi? Odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja i saznajte! Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić prvi put progovorila o novoj ljubavi: "Brak mi se nikako ne može dogoditi slučajno"

'On je Davor Gašpar, u zagrebačkim krugovima poznatiji kao Gašo. Ne znam koji je točan razlog što ga Sabina krije od javnosti, možda je to zbog njegovih godina, možda zbog njegovog bračnog statusa, a možda zato što to i on sam želi', rekla nam je Ružica Đukić, novinarka magazina Extra.

Ono što 23-godišnja Sabina nije mogla sakriti vezano uz svoju jednu godinu dugu vezu su brojni ekscesi, koje je imala zbog svoje 'zabranjene ljubavi'. Poznato je da ju je Gašo prevario, a ona se zbog toga sa suparnicom fizički obračunala u jednom narodnjačkom klubu, kako kažu svjedoci, no to nije sve. Više u prilogu IN magazina!