Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Supruga Romana Polanskog izjavila je kako njen suprug osjeća i vjeruje kako ga Poljska podržava u intervjuu koji je dala za poljsku televiziju.


Emmanuelle Seigner je sretna što su žitelji Romanove zemlje stali u njegovu obranu. ‘Vjerujem kako će se stvari razvijati u pozitivnom smjeru. I sada je situacija puno bolja. Roman je kod kuće. Radi i viđa se sa djecom i rodbinom’, izjavila je Seiger.

Vezani članci Slika nije dostupna Okružni tužitelj razočaran švicarskom odlukom o Polanskom Slika nije dostupna Roman Polanski izlazi na slobodu!

>> Brosnan i McGregor: 'Žao nam je što Polanski nije s nama'

Emmanuelle živi na relaciji Pariz - Gstaad otkada je Roman Polanski u kućnom pritvoru u poznatom švicarskom skijaškom centru. Seigner u Parizu snima svoj solo album, a do supruga putuje kad god joj to obveze dozvole. Za razliku od nje djeca češće posjećuju oca.

Polanski je optužen za silovanje trinaestogodišnjakinje 1977. godine u SAD-u, nakon čega je pobjegao u egzil. Danas sedamdeset šestogodišnji redatelj i Oskarovac nalazi se u kućnom pritvoru u švicarskom gradiću Gstaad i čeka izručenje vlastima SAD-a.