Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Make overi su apsolutni hit današnjice. Posao stilista cvjeta. No, što se događa kad vam u ruke dospije zahtjevni bivši farmer u trenirci i tenisicama? U prilogu koji slijedi pogledajte kako su se osobni savjetnici za kupnju snašli kada im je u posjet, praćen našom kamerom, stigao Renman.


Renman nam je objasnio da njegov angažman u mjuziklu 'Za stara dobra vremena' zahtjeva i malu promjenu imidža koji godinama njeguje. Pa kad ga već mijenja, odlučio je to učiniti na najbolji mogući način. U jednom je trgovačkom centru zatražio uslugu osobnog savjetnika za kupnju.

Vezani članci Modne inspiracije Modne inspiracije pronašli u prirodi, pogledajte usporedbe koje to dokazuju Slučajna kamuflaža Obrukali su se pred svima, bilo im je neugodno kad su shvatili što se dogodilo

Nakon kratkog upoznavanja s Renovim željama, krenuli smo u potragu i za željenom odjećom. Stilistice su Rena odvele u najekskluzivniju trgovinu. Ren je dobro znao što želi i nije se libio kritizirati!

Ren je svoju misiju uspješno završio, a ako i vi imate sličnih problema i nedoumica, svakako potražite savjet osobnog savjetnika za kupnju čije je angažiranje već odavno praksa u svijetu. Više u prilogu IN magazina!