Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako bi mnogi autoriziranu biografiju ' ‘Carla and The Ambitious' smatrali manje zanimljivim gradivom, obzirom da konkurentna iznosi dosta 'prljavog veša' Prve dame Francuske, čini se da zasada baš ona vodi bitku u privlačenju pozornosti. Doduše ne zbog načina na koji je Carla prikazana, već zbog raznih detalja koji se u knjizi otkrivaju.


Tako su uz izjavu Michelle Obame kako je život u Bijeloj kući pakao u knjizi otkriveno još zanimljivih detalja. Carla Bruni, se prema navodima u kjnizi, služila policijskim izvješćima kao i onima od tajnih službi u svrhu saznavanja imena osoba koja su raznoraznim tračevima o njenom braku iskovali urotu protiv nje.

Vezani članci Slika nije dostupna Lijepa guza Carle Bruni ponuđena onom koji najviše plati Slika nije dostupna Je li prva dama Francuske trudna?

Na taj način je zapravo saznala da je jedna od tih osoba baš Rachida Dati, inače bivša ministrica pravosuđa, koja se tajno sastajala sa Sarkozyjevom šogoricom u cilju da svrgnu Carlu Bruni i na mjesto Prve dame opet postave Cecile. Rachida je navodno izgubila dosta svog utjecaja dolaskom Carle Bruni zbog čega ne čudi njen angažman.

Carla je ovakvim informacijama ujedno i dovela supruga Nicolasa Sarkozyja u nezavidnu poziciju obzirom da ga magazin Le Monde tuži da je koristio tajne službe kako bi špijunirao rad samih novina. Isto tako je nedavno bila i istraga vezana uz to da je tvrtka L'Oreal ilegalno dala financijsku potporu za njegovu predsjedničku kampanju, čime svakako ovakvi podaci predsjedniku ne idu u korist.

>> Carla Bruni - žderačica muškaraca golemog seksualnog apetita

Iako se slavni par Elizejske palače koristio svim sredstvima kako bi spriječio izlazak neautorizirane biografije 'Carla Secret Life', gdje je Carla prikazana kao proračunata i sebična žena koja ne izvršava svoje humanitarne kao ni službene dužnosti, izgledno je da su možda snage trebali usmjeriti na drugu biografiju kojom je Carla htjela 'odgovoriti'.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju