Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Umirovljeni general Rahim Ademi i njegova supruga Anita osvojili su krstarenje u SMS natječaju 'IN magazina'.


Kao pošiljatelji najoriginalnijeg SMS-a bračni par Ademi provest će tjedan dana na krstarenju Mediteranom. 'Zbog toga što naš brod sretno plovi već 32 godine, a prošao je kroz mnoge bure i oluje i nagrada bi mu bila jedno mirno krstarenje'.

Vezani članci Slika nije dostupna Ademi: 'Optužen sam jer je nestao dio dokumenata' Slika nije dostupna Hrvatski vojnik: Radi prikrivanja zločina zakapali smo masakrirane

Ovo je sadržaj SMS-a koji je bio dovoljno dirljiv da supružnicima zasluži krstarenje na najnovijem brodu MSC flote, kruzeru kojim će ih na mirno putovanje povesti od Venecije sve do Grčke, Turske i konačno do Dubrovnika.

Ademijevi kažu, žive kao obični 'penzići', a budući da nagradu nisu očekivali više su nego oduševljeni njome. Gledatelji IN magazina u nekoliko će reportaža moći pratiti sretan par, kako prije tako i tijekom romantičnog putovanja.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju