Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako u utorak sve prođe kako su i najavljivali, brak Ante i Simone Gotovac bit će i službeno okončan. Ovoga vikenda Simona je održala gažu u jednom zaprešićkom klubu, dok se njezin uskoro bivši suprug zabavljao tek nekoliko metara dalje.


'U utorak, 8. prosinca, bit ću i služeno razvedena', tim je riječima Simona Gotovac započela nastup u zaprešićkom noćnom klubu. Za to vrijeme od publike zazivani Ante zabavljao seu drugom klubu i to svega nekolikometara udaljenom od disca u kojem je nastupala Simona.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Simona i Ante Gotovac su napokon uistinu gotovi! Slika nije dostupna Nevjenčani suprug cure Ante Gotovca: Bio sam sa Simonom!

'Neću dati razvod Simoni u utorak iz razloga što prvo treba podmirit svoje obveze prema dečkima koji su pošteno napravili svoj posao, kako bi ona uopće mogla nastupati i biti pjevačica', rekao je Ante Gotovac za IN magazin.

Podsjetimo: kamen spoticanja između uskoro bivših supružnika ugovor je kojim se Simona obvezala prema Simona produkciji uvlasništvu Ante Gotovca.