Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fotografija Zsa Zse Gabor snimljena 11. kolovoza ove godine na kojoj leži na bolničkom krevetu po povratku iz bolnice prvi put je objavljena u medijima.


Kultna glumica poznata po neobičnoj ljepoti otpuštena je iz bolnice 11. kolovoza, no već 13. kolovoza zbog krvarenja i boli vraćena na odjeljak intenzivne njege. Dva dana po povratku u bolnicu našla se u kritičnom stanju zbog dvaju krvnih ugrušaka, zbog čega je u njezinu sobu pozvan svećenik kako bi joj pružio posljednju pomast. Iako je bilo prijekopotrebno da se i dalje nalazi u bolnici pod liječničkim nadzorom, Zsa Zsa je odbila pomoć i izrazila želju da 'ostatak života provede kod kuće'.

>> Zsa Zsa Gabor odbila novu operaciju

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Muž Zsa Zse Gabor palicom na provalnike Slika nije dostupna Suprug Zse Zse Gabor prodaje kuću

29.kolovoza 93-godišnja Gabor je konačno odbila ikakvu liječničku pomoć. Dva dana poslije glumicu je pronašao suprug kako uopće 'ne reagira na vanjske podražaje'. Odvezao ju je u bolnicu i dijagnosticirana joj je bolest slična gripi. No, u međuvremenu Zsa Zsa je izgubila mnogo novaca koje je investirala u suradnji s varalicom Bernardom Madoffom, tako da joj je postalo teško plaćati liječenje.

Zbog toga je njezin suprug Prince Frederic von Anhalt odlučio početkom ovog mjeseca prodati svoju uniformu vojvode i tako prikupiti neki novac. 'To je originalna uniforma Vojvode od Anhalta. Riskirao sam život 1978. godine kada sam otišao u Istočnu Njemačku po uniformu. J**** komunisti su me mrzili. Uniformu doista volim, ali svoju suprugu volim još više', rekao je Prince Frederic za TMZ. Uniforma vrijedi 250 tisuća dolara, a na sebi ima lanac iz 17. stoljeća koji dodatno vrijedi 80 tisuća dolara, iako ga Prince zbog teške financijske situacije prodaje za 160 tisuća dolara.

Nagli oporavak i nada u bolje sutra

Ipak, uz svu pomoć Zsa Zsu je liječenje od prvog dana do danas, odnosno od srpnja ove godine, koštalo preko sto tisuća dolara. Ipak, sreća se osmjehnula i nakon što su je 'već pokopali', glumica se naglo oporavila. Suprug je medijima prenio vijest kako ona napokon može normalno jesti te kako se konačno dovoljno oporavila da praktički normalno živi.

Zsa Zsa Gabor je posljednja živuća sestra glamurozne trojke koja je život posvetila šoubiznisu. Najstarija od njih, Magda, umrla je 1997. godine u dobi od 82 godine, a Eva poznata po CBS-ovoj seriji 'Green Acres' umrla je 1995. godine u dobi od 76 godina. Njihova majka doživjela je 101. godinu života.