Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pet mjeseci od brutalnog ubojstva supruge, Bruce Beresford – Redman napokon je uhićen.


Televizijskog producenta reality showa Surviver, koji se može pohvaliti nominacijom za Emmy, i koji je prije pet mjeseci osumnjičen za ubojstvo svoje supruge u ljetovalištu Cancun u Meksiku, jučer su uhitile američke vlasti. Tridesetosmogodišnji Bruce Beresford – Redman je bio sam u kući u vrijeme uhićenja, i nije se opirao američkom šerifu, ni FBI agentima kada su mu pokucali na vrata, prenosi L.A. Times. Podsjetimo Monica Beresford-Redman, 41, suvlasnica Zabumba, popularnog restorana i noćnog kluba u Palmsu, pronađena je u septičkom spremniku u luksuznome hotelu gdje je odsjela sa suprugom. Meksičke su vlasti kazale da je preminula od posljedica asfiksije prouzročene gušenjem. Bruce Beresford-Redman je izjavio da je posljednji put vidio suprugu ujutro 5. travnja prije odlaska u kupnju, te je kasno noću prijavio njen nestanak. Obitelj tvrdi da je par otišao u Meksiko sa dvoje djece kako bi spasili brak na izdisaju, nakon što je Monica Beresford-Redman otkrila da njen suprug ima ljubavnicu. Njeno je tijelo pronađeno na njen 42. rođendan, na dan kada se par morao vratiti kući. Osoblje hotela dalo je iskaz da je par viđen u svađi, i gosti su dodali da su čuli buku iz sobe supružnika, dok je policija izjavila da je Bruce Beresford-Redman imao ogrebotine po vratu.

Vezani članci Branko Lustig (Foto: Zarko Basic/PIXSELL) Branko Lustig radio je u Hollywoodu, ali i njegova nevjerojatna životna priča dostojna je filma Harvey Weinstein (Foto: AFP) Šokantni dokazi na suđenju Harveyju Weinsteinu: Producent otkrio detalje odnosa s navodnom žrtvom!

Nakon ispitivanja Meksičke policija, Beresford-Redman isprva je poslušao naredbu da ne napušta Meksiko. Njegova su se djeca vratila u SAD-e. No, u svibnju je njegov odvjetnik izvijestio da se njegovo klijent vratio u Kaliforniju kako bi bio sa svojom djecom. Tjedan dana kasnije, Meksičke su vlasti izdale nalog za njegovo uhićenje. 'Nevin sam', izjavio je tada Beresford-Redman. 'Mojoj djeci je brutalnim činom nasilja već oduzet jedan roditelj. Preklinjem meksičke vlasti da ne oduzmu djeci preostalog roditelja radi podbačaja pravde.' Bivši producent Survivora, i sustvaratelj MTV-og serijala 'Pimp My Ride' danas bi se trebao pojaviti na sudu u Los Angelesu. Izvori bliski slučaju tvrde da bi mogli protječi mjeseci prije nego što će biti izručen na suđenje u Meksiko.

>> Producent 'Pimp My Ridea' ubio suprugu i bacio je u kanalizaciju