Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Traže se pjevači, plesači i glumci za glavne uloge za mjuzikl Footloose.


Plesačima će biti zadana plesna sekvenca, a pjevači moraju pripremiti pop/rock pjesmu na engleskom ili hrvatskom jeziku u stilu mjuzikla (zabavna, poletna komična), koju mogu izvesti a capela ili uz cd matricu, ako je imaju. Poželjno je da pjesma pokazuje snagu i raspon glasa. Rok za prijavu na audiciju je 1. prosinac.

Vezani članci Slika nije dostupna Stiže Audicija: Originalna postava u Zagrebu Slika nije dostupna Povratak kultne "Audicije": Jugoslavija ju je obožavala, a sada se konačno vraća

Footloose je brodvejski mjuzikl iz 1998. godine baziran na istoimenom filmu iz 1984. godine, trojice autora Deana Pitchforda, Toma Snowa i Waltera Bobbiea.

Isto tako traže se i muzičari za orkestar (keyboard, gitara, bass i bubnjevi). Lista i opis uloga nalaze se na stranicama Footloose-a www.footloose.com.hr.

Audicija koju organizira B GLAD Produkcija održat će se sredinom prosinca u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci. Točni datumi, mjesto i vrijeme biti će objavljeni e-poštom onima koji se prijave putem online prijavnice na www.footloose.com.hr.